|
Djole
|
 |
« on: February 05, 2008, 07:16:46 PM » |
|
Ovaj moj post sam prebacio u ovaj topic jer mu nije mesto tamo gde je bio. hvala na razumevanju zbog pogresne procene.
'Radi se o tome da sam primetio kod vecine takmicara (ne musicara jer nisam bio ni na jednom takmicenju, na sledecem da) da vode licni dnevnik u kome upisuju ne samo koliko su ribe ulovili vec i neke njima bitne podatke (vreme, pritisak, temperatura vode i vazduha, mamci, primame...), zatim sam i video a i citao da neki rekreativci takodje vode licne beleske o pecanju sa tog dana vise kao neki podsetnik koga ce nekada da procitaju i podsete se lepih trenuta sa vode, druzenja i sl. E sada me interesuje ima li toga kod musicara - takmicara, rekreativaca. Licno ne vodim nista slicno pa me ovo interesuje, sem neke beleznice u kojoj volim da zapisem neke od recepata za pravljenje muva.'
|
|
|
|
« Last Edit: February 05, 2008, 07:28:51 PM by Djole Nis »
|
|
|
|
|
|
Goci
|
 |
« Reply #1 on: February 05, 2008, 09:41:37 PM » |
|
Ribolovački dnevnik vodim od 22. aprila 1994. Veoma mi je žao što mi fali nekoliko prvih sezona... Tražim kada sam prvi put mušičario - izgleda je to bilo 21. septembra 1997. Evo šta piše: "Ja i Bojan, mušičarenje. Nišava od Kožare do Ženeve. On 3 klena, ja 1 šištavca (plisku)!" 
|
|
|
|
« Last Edit: February 05, 2008, 09:43:06 PM by Goci »
|
|
Svi su bili na mojoj strani, zato se čamac i prevrnuo.
|
|
|
|
Fox
|
 |
« Reply #2 on: February 06, 2008, 10:25:56 PM » |
|
Mozemo kontaktirati Lakija da napravi jedan deo na sajtu gde bi mi iznosili utiske i desavanja,gde,kako,sta i koliko smo uhvatili. Naravano da bi se tu puno podpomogli u vezi svega,rada ribe,vodostaja i svega onog sto okruzuje nas musicare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strashni
|
 |
« Reply #3 on: January 28, 2010, 01:26:22 PM » |
|
Ponovo aktuelna tema od ove sezone ali sada ne na dobrovojnoj bazi  Da li se mora upisivati ulov koji se vrati u vodu...  Jednom sam kod Simpsona u radnji cuo starijeg gospodina kako govori o tome da redovno vodi dnevnik svih desavanja vezanih za ribolov, vreme, ulov, musice, vodostaj, cak i za kolege i bila su mi zanimljiva tvrdjenja koje je iznosio... - uspeh se iz sezone u sezonu ponavlja po istom obrazcu (najcesce)
|
|
|
|
|
|
Како је велика срећа чистог срца, све заборавља што је опростило, бескрајно сунце чистог ума, сваку молитву прима и жељу испуњава
|
|
|
|
Rancic
|
 |
« Reply #4 on: January 28, 2010, 01:33:26 PM » |
|
Pitao sam u udruženju. Upisuje se samo ono što se nosi. Ukoliko se riba vraća, ne upisuješ ništa. To i služi čuvarima kao kontrola. Ako nađu ribu kod nekoga, a nije upisana.... kazna. Mada je drugo bitnije. Sad sam pročitao ono što sam čuo pre neki dan. Društvu HP "Kićo" iz Kraljeva koje gazduje vodama Srbija-jugozapad (od Drine do Gruže) oduzeto gazdovanje. To je preuzelo "Srbijašume". Šta sada i kako će se to organizovati.... ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rancic
|
 |
« Reply #5 on: January 28, 2010, 01:34:50 PM » |
|
Zaboravih - članak je u "Blicu" - ima i slike koje mi baš nisu jasne....čamci puni ribe...odakle, ko...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zvezdan
|
 |
« Reply #6 on: January 28, 2010, 02:15:04 PM » |
|
E sad ste se usrećili.Goreg gazdu niste mogli da dobijete,pa njih umesto da kažnjavaju za katastrofalno upravljanje vodama,njih nagrađuju.E Srbijo,nesrećo!!!
|
|
|
|
|
|
"Everybody loves the fever!" Jim Morrison
|
|
|
|
simpson H
|
 |
« Reply #7 on: January 28, 2010, 02:22:38 PM » |
|
Srbija sume samo privremeno gazduju podrucjem Srbija jugozapad, a najduze do kraja ove godine. Jednostavno situacija je vanredna i na tako kratak rok niko drugi nece da konkurise. Teska situacija za ovo, inace najvece ribarsko podrucje.
|
|
|
|
« Last Edit: January 28, 2010, 02:24:14 PM by simpson H »
|
|
"A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.
|
|
|
|
brankoogi
|
 |
« Reply #8 on: January 28, 2010, 05:58:48 PM » |
|
E sad ste se usrećili.Goreg gazdu niste mogli da dobijete,pa njih umesto da kažnjavaju za katastrofalno upravljanje vodama,njih nagrađuju.E Srbijo,nesrećo!!!
Ovo sam i ja pomislio kad sam čuo, ali verujte da goreg gazde nije nikad bilo od ovog predhodnog. Na Limu nikad gore stanje nije bilo od kad je sveka i veka. Katastrofa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|