Author Topic: MIXMASTER se oprasta od ovakvog sajta (nast."poper")  (Read 4768 times)

Offline Mixmaster

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6150
Re: MIXMASTER se oprasta od ovakvog sajta (nast.\
« Reply #15 on: July 29, 2007, 09:08:50 PM »
 Pročitah ovo, ne razumeh baš najbolje i u prvi mah ostadoh bez komentara. Retko prelistavam stare teme i postove, jer sam stalno aktivan u novim, aktuelnim, temama, pa me ovaj naslov zbunio. Potpuno sam zaboravio na ove stvari. Memorija mi je "kratka", pamtim samo poslednjih dvadesetak dana (ribolova). :hammer:
 Međutim, ne vidim nijednu uvredljivu reč u citiranom postu. Easy level nije ružna reč. I ja volim da igram neke igre na tom nivou. Naročito kad ih prvi put igram.
 Ako je naš novi član, Durlanac, početnik, dobro je da se bar nekoliko godina zadrži na dobro proučenim, najpoznatijim i najlakšim oblicima mušičarenja. Kad bi odmah pokušavao da lovi mrene, skobalje, krkuše i karaše mušicom, brzo bi se razočarao.
 Ne mogu da poverujem da ove moje prethodne dve rečenice neko može pogrešno da protumači ili uopšte ne shvati. ???
 I ja najčešće mušičarim "lake" ribe, poput klena i pastrmke, mada mi se i štuka polako primiče drugom mestu po broju komada. Već dva-tri meseca ne skidam se sa klenova i bambule. Easy level, masakriranje, nikakva sramota. Pre neki dan sam ulovio strimerom svog prvog soma. E, to nije ni hard level, to je neverovatno!
 Durlanac, pazi da ne upadneš u loš fazon i da se sporečkaš sa mnom bez ikakvog razloga. Ja ti želim dobrodošlicu na sajt. Uskoro ćeš nas i uživo upoznati. Sačekaj to, pre nego što počneš sa komentarima. Nije ti trebalo ovo. Ja jedva čekam da upoznam svakog novog mušičara. :tbumb:

Offline dr.lucky

 • Founding father
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 2068
 • Flyfishing or Death
  • musicarenje
Re: MIXMASTER se oprasta od ovakvog sajta (nast.\
« Reply #16 on: July 29, 2007, 09:30:14 PM »

 Durlanac, pazi da ne upadneš u loš fazon i da se sporečkaš sa mnom bez ikakvog razloga. Ja ti želim dobrodošlicu na sajt. Uskoro ćeš nas i uživo upoznati. Sačekaj to, pre nego što počneš sa komentarima. Nije ti trebalo ovo.

A sta ce mu se desiti ako se sporecka sa tobom. Tesko prokletsvo, ili ce da mu se desi vecna impotencija, ili ce da napusti sajt ili neznam sta. Molim te mi objasni? A pogotovu mi objasni ko ti je dao za pravo da spopadas i plasis nove clanove!
Ljudski mozak je ko potok, što plići, to bistriji

Offline sebastian

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 10403
Re: MIXMASTER se oprasta od ovakvog sajta (nast.\
« Reply #17 on: July 29, 2007, 09:31:34 PM »
Ajde de, samo opušteno kolege. Svi volimo da lovimo muvom, volimo uživati u prirodi to nas veže...ajde da probamo nekako da zaboravimo taj hard i easy level. Ipak na svakoj vodi je skoro drugačije (više manje). Negde love skobalje muvom bolje negde ne, negde mrene da  negde ne...Negde pastrmke love ko magnetom negde ko zadnju kap vode... Negde je neka riba hard level negde ne sve je ovisno o kakvoj reci je reč i o kakvo ribolovcu jereč. Nekome je crvenperka hard nekome easy, nekome je lipac težak ulov neko ga lovi ko kedera... sve ovisi gde i tko kako lovi. Nekome je i igrica na hard levelu easy level...kako to? Pa lepo - postao je geek za tu igru.
pozdrav i ajmo opušteno napred.

@Durlanac, dobrodošao na sajt!

Čitamo se :bye: