Alp, puno hvala za sve informacije!
Od Loop DH štapova za Mladicu preporučuju model
GÖRAN ANDERSSON SIGNATURE SERIES 9116-4. Nešto krači i pola jeftiniji od toga je i
TFO Deer Creek Series Switch 9110-4 kojega si ti več jednom preporučivao.
Od spomenutog Loop GASS za veče reke mi se čine vrlo zanimljivi i modeli 9126-4 i 10146-4.
RIO AFS bi mogla da bude dobra za bacanje površinskih imitacija npr. miševa?
----------------
Proveravam opet malo po austrijskim forumima šta oni kažu na ovu temu i opet se vračam na ono sa početka teme "13' wt9/10" je po njihovim iskustvima prava mladičarska all-around alatka (dobro uparena sa skagit glavama i riotovim "čiterima"). Vidio sam i kakve strimere koriste austrijci loviči DH-ima...to su sve strimeri oko 20cm. Ima i nekoliko snimaka na youtube.
-----------------
Za sada, ako uzmem sve karakteristike među kojima i cena ima veliku ulogu je
ECHO KING wt10 13'0'' jedini DH za kojega bi se trenutno odlučio za "mladičarenje". Ima sve karakteristike all-around DH mladičarskog štapa, prema opisu ff mladičara iz Austrije i Njemačke. Sa druge strane u mislima (u ovom procesu odabira i usporedbi) i dalje imam jedan svič kao moguču pravu opciju. Tako polako smanjujem izborni krug za šta se konačno odlučiti. Ali pare nisu problem, para nema

pa zato

ovako lepo skupljam sve moguče informacije sa svih strana dok ne budem u mogučnosti naručiti tu alatku. Primeren, i više nego primeren

čekrk imam, za kanape ču lakše, a motka...polako ali sigurno i nju ču da izaberem

I nadam se da če mi se i tu više kockice posložiti i kada nabavim i tu alatku onda malo češće na vodu i mnogo češće na "MLADU"