Hvala druze... Kao zastitu za travu koristim monofil 0,40, svezes ga na početku motanja nazad pa na kraju provučem kroz okce i pricvrstim, obavezno dva kom sa obe strane udice da ide. Zadnje noge sam u nekoj prodavnici pozamanterije naleteo na onu gumu za učkure, ima u bojama i i raznih debljina, uzeo najtanje i lepo stoji...TMc je napisao(la):Bravo za ulov a skakavac ti je tek profi. Ovo ispod udice ti je pretpostavljam neka zaštita da ne kači sve i svašta po vodi, kako to radiš? I od kog je materijala zadnja noga?
oholi je napisao(la):Super.... lepe i muve i ulovi. Jesi li ga povlacio ili je u pauzama gadjao?
U pauzama, vise sam cimkao, kao bamula da pravi krugove...
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
Odlicna zastita, ja preko trave i trske provlacim lagano bez kacenja. Malo jaca kontra treba da bude da ga lepo zakacim...TMc je napisao(la):Odličan trik koristitiće na jesen kada bude puno lišća na vodi, hvala.
Sto je najgore, paša ima gopro novu i nije je poneo, buzdovanstrashni je napisao(la):Za ove treba napraviti snimke, to je ludilo kad krenu da skacu...ubuduce bez videa ne izlazite na temu![]()