Best in test - 5 Weight Shoot Out

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Bogdane svaka cast za trud ali o ovome je vec pisano.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ovo je veoma obimno i ozbiljno testiranje koje može pomoći pri odabiru dobre "petice".

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Bogdane svaka cast za trud ali o ovome je vec pisano
Hvala gringo,

znam samo da je u jednom trenutku nastala prepirka o tome kako se "pravilno" testiraju stapovi, ali sam svadju prestao da pratim pa kad sam naleteo na ovaj clanak setio sam se rasprave i pomislio da ovo moze biti od pomoci...Ujedno, njihova analiza mozda pomogne nekome pri odluci koji stap kupiti...

Z

Zakula

Guest
Auuuu,shto me je zainteresovao ovaj Albright A5!!!!! ??? ???

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Auuuu,shto me je zainteresovao ovaj Albright A5!!!!!

Trenutno su na njihovom sajtu snizeni od 30-40%, kao i cekrci...Razmisljam se ozbiljno...

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Nesto mi se kroz maglu vraca da sam jedan Albright klackao na suvom......Ima li neko iskustava sa vode s' ovim brendom?

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Nesto mi se kroz maglu vraca da sam jedan Albright klackao na suvom......Ima li neko iskustava sa vode s' ovim brendom?

Ja sam pocetnik pa nemam previse iskustva, ali Albright stapove nisam nigde video po UK, ima ih retko na ebay-u...Izgleda da su uglavnom ograniceni na US. Dosta ljudi na UK fly fishing forumu ga ima i puni su hvale ali ga svi nabavljaju iz USA. Trenutno odlican cekrk i A-5 stap mogu da se uzmu za 250 dolara sto je sa trenutno slabim kursom dolara zaista povoljno. Na to se doda jos 50ak dolara postarine...

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
http://www.nextag.com/albright-waders/search-html

Ovo je dzabana. Cekreke sam gledao i nisam video nijedan LA? Bogdane, ako moze da postavis link sa stapovima i ostalim priborom koji je na popustu. ;)

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Evo sad vidim na sajtu i da su im waders snizeni - 83 dolara - to je stvarno dzaba , pa koliko da traje traje...

Ovi iz UK kazu da im je servis odlican - tip je npr poslao polomljen stap bez tube - vratili su mu nov stap sa novom tubom sa minimalnim troskovima transporta. Pretpostavljam da isto vazi i za waders i sve ostalo...Mogao bi neko iz Srbije da pocne da ih zastupa :D

Samo jos zenu malo da "obradim" i stize meni uskoro zakasneli poklon od Deda mraza :D

Vrh Dno