strashni
Hero member
Ljudi ja sam se ovim problemom već pozabavio i našao rešenje. Postoji firma koja proizvodi rafting prsluke ali ima i varijante prilagođene ribolovu. Ima ih u više veličina i par dezena ([email protected]). Sajt im nije u funkciji ali preko maila komunikacija ide super. Poslali su mi par slika i ne deluju preterano naduvano u smislu da bi nam baš smetalo - glava je ipak glava. Cena modela sa dzepovima je oko 4000 din a bez njih oko 3500 i šalju na kućnu adresu.
U principu te prsluke radi sigurno još neko samo treba da se raspitamo i ako neko nešto sazna neka javlja...
Mogu reći da sam se od par priča gde ljudi samo prolete u rupu (koja je ostala od bagera koji je vadio pesak) ili ih voda blago ponese kad dignu branu na većim vodama pomalo i zabrinuo, da ne kazem uplasio...
Ja prsluk uzimam sigurno samo je pitanje da li ću uspeti da neđem neku jeftiniju varijantu.
Pozdrav dobri ljudi
U principu te prsluke radi sigurno još neko samo treba da se raspitamo i ako neko nešto sazna neka javlja...
Mogu reći da sam se od par priča gde ljudi samo prolete u rupu (koja je ostala od bagera koji je vadio pesak) ili ih voda blago ponese kad dignu branu na većim vodama pomalo i zabrinuo, da ne kazem uplasio...
Ja prsluk uzimam sigurno samo je pitanje da li ću uspeti da neđem neku jeftiniju varijantu.
Pozdrav dobri ljudi