BOJKOT ribolovackih dozvola- DA ili NE ???

BOJKOT ribolovackih dozvola- DA ili NE ???

• Ukupno glasača
    26

ribarche

Junior member
Učlanjen(a)
05.02.2008.
Broj reagovanja
0
Skoro sam drugari razgovarao u radnji sa jednim pandurom,po zakonu niko od ribo(ne)čuvara nema pravo da oduzima štapove ! To nigde ne piše ! Može da se oduzimaju mreže ali štap ne ! BOJKOT !!!!!  :p

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja mislim da ribočuvar ne sme da ti oduzima ništa, ali zato sme policajac koga on pozove. Ako nemaš dozvolu, ti si u ribokrađi, a štap, čekrk, čamac, meredov... su ti sredstva za ribokrađu, koja se oduzimaju.
Ni ja ne bih kupovao dozvolu, kada bih mogao bez nje mirno da pecam. Ne bih ja ni vodu plaćao, a možda ni struju, telefon, TV pretplatu, porez... sve bih ja to bojkotovao, a ne samo ribarsku dozvolu.  :mad:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja ne bojkotujem akciju šišanja ovaca - bar će biti materijala za strimera za bucova...  :D

ribarche

Junior member
Učlanjen(a)
05.02.2008.
Broj reagovanja
0
juce sam imao zestok okrsaj sa ribocuvarem u radnji ! Na pitanje gde su potrosene pare od dozvola on je odgovarao gluposti ! Nista mi nije reko sta su poribili ! Sramota ! Jos me je i nazvao narkomanom !!! ARGHHHHHHHHH !!!!!!!! :p

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ribarche je napisao(la):
juce sam imao zestok okrsaj sa ribocuvarem u radnji ! Na pitanje gde su potrosene pare od dozvola on je odgovarao gluposti ! Nista mi nije reko sta su poribili ! Sramota ! Jos me je i nazvao narkomanom !!! ARGHHHHHHHHH !!!!!!!! :p

:D pa nije ni pogresio, mnogi su musicari ovisni ali o musicarenju  ;) kada dođu na vodu se svi smire ko pod narkozom ili totalno izlude od radosti :D
šalu na stranu, takav je balkanski mentalitet...kad nema šta u obranu da se kaže onda se izmišljaju provokacije utemeljene na bujnooj mašti  :D :doh:

V

vaga

Guest
Opasna ti je ta radnja...prvo pandur,pa onda ribocuvar...ko li je sledeca musterija...jel to moz :pijani:da neki podrum pica ili mozda procep

Vrh Dno