Na prodaju CD stap iz najbolje serije XLS (Extreme line speed), XFast akcije. Stap je radio Dane Radakovic od blanka po mojim zamislima u totano minimalistickom stilu a o svemu je vodjeno racuna. Pocev od kolicine epoxija na namotajima pa sve do tezista. Kicma je pogodjena 300% i mislim da je izvucen apsolutni maximum od ovog blanka. Rezultat je super osetljiv stap xfast akcije koji lansira strunu u nedogled. Drzi ribu perfektno zbog osetljivog vrha, snage na pretek. Mnogi koji su ga probali na Adi su se uverili u performanse ovog stapa. Karike su jednostopalne Seymo stand off da se ne lepi struna za blank i samo donje dve su razlicitog precnika (po savetu Oldsurehanda) dok su gornje karike sve istog precnika. Pluta je radjena rucno iz prstenova, oblik blago modifikovan koncept sa Sage One jer mi super lezi i svako se brzo adaptira na taj oblik. Tretirana u startu sa Cork sealom i trajno zasticena, lako se pere i odrzava i nema ispadanja parcica.
Stap je prava brza petica, moze da nosi sve sestice ali nema nikakve potrebe za tim. Potpuno univerzalan za suve, nimfe i strimere. Prodajem ga iskljucivo radi prelaska na Marryat stapove.
Cena za ovog brutalnog lepotana je 300e i blago je dogovorljiva.
Stap je prava brza petica, moze da nosi sve sestice ali nema nikakve potrebe za tim. Potpuno univerzalan za suve, nimfe i strimere. Prodajem ga iskljucivo radi prelaska na Marryat stapove.
Cena za ovog brutalnog lepotana je 300e i blago je dogovorljiva.