CDC - jednodnevke

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
evo i jedne moje smedje jednodnevke  :)
1966685_341684939319914_5465775207048439440_n.jpg
  ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Odlicna, jedina mana im je sto se jako slabo ili ni malo vide na iolebrzoj vodi. Mada gleda se kad se riba javi pa....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja bih iskreno osisao ove nogice koje strce kod okceta udice.Pomerio bih krila malo ka okcetu. Boja zanimljiva :)

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Ovo su muhe koje dozivaju ribu  zato su ruke ispruzene  ,, kazu, uzmi me  :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Bez uvrede, aljkava je al lovna je sigurno, a to je najbitnijr

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Hvala neca11, hoce sigurno ,, oholi  vezivanje musica gledam sa umjetnicke strane    obozavam  pikasovski stil vezivanja bez  puno  realizma znaci  malo neuredno  to me onda motivise  a i brza mi je ruka od ping ponga  :),,,  Da lovim na realne imitacije nebi imo volje da ih  zabacujem ,,a koristim antron  jer mogu praviti kombinacije raznih boja i plus  kad dodam  plovni gel jos bolje pliva,,, vidim ti si takmicar reprezentativac  sto cijenim  sigurno ti je  mnogo stalo da muha bude sto realnija  tj opasnija dok ja hocu da ribi dam i sansu,,  Puno tvojih muha se nemogu vidjeti  vise na forumu nekad postavljene a vise ih nema ali pravis muhe extra ,,ja ih pravim samo za sebe  ponekad poklonim koju prijatelju ,,,

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Pa reci ljudima fino Džolix motam pero naopako pokazalo mi se bolje kad je muha raščupana i riješi nedoumice  :whistle:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
dzolix je napisao(la):
Hvala neca11, hoce sigurno ,, oholi  vezivanje musica gledam sa umjetnicke strane    obozavam  pikasovski stil vezivanja bez  puno  realizma znaci  malo neuredno  to me onda motivise  a i brza mi je ruka od ping ponga  :),,,  Da lovim na realne imitacije nebi imo volje da ih  zabacujem ,,a koristim antron  jer mogu praviti kombinacije raznih boja i plus  kad dodam  plovni gel jos bolje pliva,,, vidim ti si takmicar reprezentativac  sto cijenim  sigurno ti je  mnogo stalo da muha bude sto realnija  tj opasnija dok ja hocu da ribi dam i sansu,,  Puno tvojih muha se nemogu vidjeti  vise na forumu nekad postavljene a vise ih nema ali pravis muhe extra ,,ja ih pravim samo za sebe  ponekad poklonim koju prijatelju ,,,
Druze hvala. Al volim vise drljave. Poput tvoje.... Posle par riba svaka dodje na svoje :). Pisao sam davno, al vrlo cesto muvu koja nije ni zabacena pre pecanja upropastim cicak trakom ;)
A antron je vrh bas. Realne muve me ne privlace uopste.
Ps: i treba da imas neki svoj stil vezivanja

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Vrh Dno