Chenille

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Veoma popularan materijal za tela strimera i nimfi. Ja ga sve ređe primenjujem, ali sam juče napravio jednog eksperimentalnog "vatrenog šenilka". Nije nakinđuren, pa se jasno vidi kako izgleda telo od ovog materijala.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo jos nesto sto ce slobodno mogu reci prkositi svakoj potencijalnoj grabljivici koja se nadje u blizini ove ribice.....
Moderator ce se prepoznati ?

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Trazio sam mesto gde bih sa vam podelio neka saznanja u potrazi za materijalima pa posto se tice senila eto me ovde.

U radnji gde se prodaje pozamanterija (sve za sivenje) nadjem materijal koji je jako slican senilu, nije u potpunosti okrugao vec malo trakast ali kad se pazljivo mota daje isti efekat. Zove se ROBUSTA a proizvodjac je St. George i vrhunski je kvalitet. Kad sam ja bio bili su samo trobojni (jedna traka ima tri boje koje se smenjuju na svakih 15cm) ali duzina jedne boje je dovoljna za bilo koju muvu.

Narucili su i jednobojne i stizu za desetak dana. Cena je najludja stvar - kokica (klubce) od 65m (metara) kosta 90 din, ja lepo kupim jednu i podelim drugarima pa smo mirni ceo zivot... Crni stize samo za mene :D

eto, mozda nekom bude od koristi

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Strashni, šenil koji si našao nije "neki". Ako hoćeš nešto bolji, uđi u kinesku prodavnicu i pogledaj šalove i kape. Naći ćeš ga u raznim bojama i debljinama. ;)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Strashni
Evo ti link do st. George sajta
http://www.st-george.co.yu/index.php?m=moda
Klikni na "Modne vunice i konci"
Kod njih možeš da nadješ i neke materijale nalik "cristal flash-u" namotane na kartonske valjčiće kao konac za šivenje. I mogu ti reći da nisu loši. Ne znam kakav je njihov šenil nisam ga probao još.  ;)

Vrh Dno