Chub's Magic Sweetness

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Magicne bombonice na 14 tici za klenove.

Nesto sam ovih dana bio inspirisan bjama  :)

Prilozi

• EVLChubsMagicComplet2.jpg
    EVLChubsMagicComplet2.jpg
    36,4 KB · Pregleda: 321

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
ЛЕПЕ КРЕАЦИЈЕ, АЛИ ЗА  З. МОРАВУ У СРЕДЊЕМ ТОКУ ИГРА САМО ОВА ЦРНЕ БОЈЕ, ПОСЕБНО У ПРОЛЕЋЕ И УЗ ИСКУСТВО КОЈЕ ИМАМ, А МОЖДА СУ И ДРУГЕ ЛОВНЕ. НО НИКАД СЕ НЕЗНА, МОЖДА ПРОМЕНИМ МИШЉЕЊЕ!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ja iz cele ove serije koristim i uvek imam crnu i boju koze - drugi red predzadnja. Ako nece jedna oce druga. Oce i ove druge ali ko da ima toliko musica po kutijama

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
ipak, priprema za novu sezonu pocinje, sakupio sam dosta osnovnog materijala-dvomilimetarski foam i rascerupao  i komsijske papuce, zagrejao sobu, mislim da ce biti bolje na udicama za mokre

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
OBAVEZNO na udicama za mokre musice ili nimfe da ti se nebi imitacije okretale na stranu.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
CRNI, nadam se da sa F15 Gamakatsu nece biti problema/ima ih u KS/,  a zbog bambula sam narucio i no. 8, jednu  manje bogatu kreaciju sam silom uguravao na dno kade ali se nije dala

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Nece sigurno ako radis sa policelonom 2mm.Ako radis sa tanjim preporucujem ti Gamakatsu F11-2SH.

Nemoj samo da preterujes sa dabingom vec ako zelis bucmastije telo postavi malo  policeolona pa onda dabing preko.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Udica GAMAKATSU F15 predviđena je za nimfe ili mokre mušice,dok 11-2SH može za sve imitacije.F15 je tako konstruisana,a samo telo-metal je deblji nego kod ostalih modela,da sam je prvenstveno koristio za nimfe.Odlično su se pokazale obe udice,samo ima treba naći pavilnu primenu.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
radim sada sa policelonom od 2 mm/ trakasto,npr. mrav, ili segmentirano -lepak izmedju, npr. ose/pa sam ih davio u vodu sa debelom F15,u kadi  su prosle test probu a sutra cu videti na Moravi ili barama, pre prelaska na izradu veceg broja,bice i koja slika

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Sale Župa je napisao(la):
Udica GAMAKATSU F15 predviđena je za nimfe ili mokre mušice,dok 11-2SH može za sve imitacije.F15 je tako konstruisana,a samo telo-metal je deblji nego kod ostalih modela,da sam je prvenstveno koristio za nimfe.Odlično su se pokazale obe udice,samo ima treba naći pavilnu primenu.
Da Sale upravo zbog toga sto je teska i treba da se koristi jer ako je musica masnija uz to i malo jace naperena ima da se okrece na stranu ili na ledja a ova udica i njena tezina balansirace musicu da svaki ali svaku put padne pravilno a nece nesto posebno uticati na plovnost.
Stavi li kolega recimo F110 na popca,vesticu,skakavca...nervirace se na vodi sve u sesnaest!!! Zar mislis da bih lagao kolegu?

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
siguran sam da i sale/zemljak, vise pastrmski ribolovac/ i crni/pretezno klenaros/ hoce da pomognu, dobro je da iznesu stavove, a mi svi ostali po nasem nahodjenju dalje da radimo, to je i musicarska demokratija, od mene jos jednom hvala

Vrh Dno