Crazy Charly

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Želim svima da pretstavim strimer koji privuče pažnju čak i šaranu. Nisam prvi koji je uspeo da privuče šarana sa ovim strimerom, nego ima onih kojim a je to uspelo.
Dakle bonefish muva :) koja lovi i druge ribe. Koriste ga za mnoge grabljive ribe i negrabljive :) Nije prvi put da "slane muve" oduševe i nas na slatkim vodama:)
Ovu čudnu muvu sam ja vezao samo u jednoj verziji. Koristio sam crveni i žuti marabou jer nisam imao bucktail-a niti crystal flash-a. Na to sam ulovio dosta klenova a skoro i par šarana. Ukratko fenaomenalna muva!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
koliko ja znam, radi se na veličinama #4, #6, #8. Ja sam ju radio na #2

Oči napravite od večeg bead head-a, ako nečete kupovni isto je ko' onaj deblji lančič od čepa umivaonika, onaj od sudopera :):lol: je za manje charlyje :p

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
;-) naravno cim ju je saran usisao, vidite bas tana slici je pocesala njegova velika usta!
Probajte ju!!!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Sjajno,sada znam sve sto me interesuje,mozda je jos veceras izvezem,za oci vec znam sta cu da joj stavim...a nadam se da cu imati i ja jednog og 45 cm... :hammer: :cool: :lol: :cool:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Hoce li krupan klen da radi na ovo?
Mnogo mi se svidja!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Mora! :) Prvi put kada sam ga koristio palo je par klenova, mada je najveci bio 45cm. Verujem da bi i veči samo toga dana kada sam prvi put lovio sa C. C. nisam niti opazio neke veče klenove.

Vrh Dno