Milanče je napisao(la):CTS Affinity su ozbiljni štapovi... Skroz... Ja volim fabričke štapove a CTS radi samo blankove, ali sve što sam probao je bilo extra!!! Nažalost kada se ugradi vrhunska oprema (koju ovi blankovi zaslužuju) cena nije nimalo niska![]()
Ja to niti napisah niti sam mislio!!! Napisah da im cena "nažalost nije niska" sa tužnim smajlijem...neba je napisao(la):380 e ti je visoka cena za štap ...
Pa... uz duboko uvažavanje Mikija i Gorana kod kojih i ja sve svoje štapove nosim (juče poslednji put pokrljane vrhove Byrona...) ovi "fizikalci" sklope hiljade štapova godišnje... Mislim da je očigledna prednost na njihovoj strani.neba je napisao(la):...
Fabrički štapovi podrazumevaju da obični fizikalac sklapa štapove,na apsolutno isti način kao što se radi kod nas
...
Naravno - u ličnom izboru komponenti. To me nekako ne interesuje, od estetike ne patim a što se tiče kvaliteta imam poverenja u npr. Sage. Vozim XP690-2 13-tu sezonu po Drini uz redovnu kontrolu opreme na njemu. Sve je još uvek u savršenom stanju. SLT590-5 je u 16-toj sezoni akanja (trenutno 18-ta sezona, moj najkorišćeniji komad) morao na zamenu vršnog sprovodnika (naravno kod Mikija i Gorana).neba je napisao(la):...
čak šta više više prednosti vidim u samogradnji
...
Ova ti je dobraMilanče je napisao(la):Od Marića nema vajde - njegovi će biti novi i tada![]()
![]()
![]()
Milanče je napisao(la):Ima CTS ova kod mene i u okruzenju koji su 9 godina u upotrebi na Dunavu sa teskim dzigovima,kao i aj da kazemo dosta starijih drugih blankova koji su mnogoooo duze izlozeni torturi
Nema tu sta da strada :-D sem ako nasom greskom presudimo stapu,ili se pojede bas ta vrsna karika od peska,cestica .....
Ja nisam pristalica globalizacije i štancovanja proizvoda,mnogo se veća pažnja usmeri na manje proizvoda nego u štancovanju,otuda sve sto se radi u manjim serijama i nosi vecu cenu
A i realno sta god ko mislio,za motanje karika i stavljanje drske ti zaista ne treba fakultet :-D
Ne sumnjam ja ni najmanje u kvalitet sage stapova ali definitivno mislim da bi za cenu po kojoj se prodaju mogli staviti kvalitetniju opremu :-D
Milanče je napisao(la):Od Marića nema vajde - njegovi će biti novi i tada![]()
![]()
![]()