da se podsetimo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Ima dosta postova od ranije koje redovno citam , ali jedan mi je lik veoma upecatljiv to je Sumadinac

da neko ne shvati ovo kao neke provokacije , nego kao razonodu i podsetnik sta je ranije pisano ,ali ovaj bruda je nadmasio samog sebe ,
pazite samo ovo , sa 11 godina je upecao lipljana od 2,8 kg i za njega dobio sestougaoni SAGE stap od 3 metra  :hammer:
neopren cekrk i 500 maraka , nije ni znao da je to svetski  rekord  :D
Prvi musicar u Ivanjici  :tbumb:  , 
kada se pogleda unazad samo na prvih 5 stranica se nalaze 15 ak , neverovatnih stvari , kao na primer pljuvanje Blafa , coveka kojeg ne poznaje  ,
najjace od svega sto sam procitao (pored sestougaonog Sage-a ) je pitanje u vezi predveza , kako se prave ,pa onda nakon malko vise od mesec dana u drugoj temi isti covek objasnjava i daje recepte  kako se prave ti isti predvezi  .

Ako se bude pravilo takmicenje za naj lazova foruma , mislim da ovaj gospodin ima tesko dostiyno prvo mesto ma ubedljivo

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
da ne bude da ja pricam napamet , odavde se moze krenuti sa citanjem

http://www.musicarenje.org/forum/index.php?action=profile;u=40;area=showposts;start=795

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Kakve veze ima sto je prvo pitao kako se rade predvezi a samo nakon vise od mesec dana dao savet kako se prave,zar za to vreme nije mogao da nauci,zar je to kvantna fizika?

p.s.Ne poznajem coveka tako da nemam apsolutnu potrebu da stajem na bilociju stranu!!!

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Bruckner_-_M%C3%BCnchhausen.jpg
За њега постоји прича да је био највећи лажов икада.:hammer: :D :hammer:
Morao sam malo da se nasalim, stvarno nepoznajem ni ja lika  :hammer:  :hammer:  :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ova tema mi je promakla slučajno.

Na ovom forumu za razliku od nekih drugih neće biti više moguće otvarati teme sa ciljem bilo čijeg vređanja, omalovažavanja, nipodaštavanja....

Ne poznajem ni Saleta ni Šumadinca tako da neću da stajem ni na čiju stranu. Kome je volja da se podseća bilo čega može slobodno da čita forum koliko mu je volja.

KATANAC!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno