Dam sumo royal,

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Dali je neko koristio, opšti utisak,imam finu ponudu pa se dvoumim.
DAM Sumo Royal, MX 12 carbon AFTMA 6-7  2.75m

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Nisam nikad bacao ovim stapom ali moj prijatelj jeste i kaze da je fantastika. :drool:
Sad neznam dali je pitanje ukusa ili sta vec ali stap kaze da je vise neko dobar za relativno male pare.
Ja sam pecao damovima ali starijim serijama i nisam probao ni jedan stap novijeg doba koji moze da mu pridje.
Za mene dam ima neku posebnu draz, iako su teski sa dobro ukomponovanim cekrk veoma se fino baca i peaca!!!
Za koliko novca ti ga nudi covek??? Ako nije problem ti ga prvo malo probaj ako si u mogucstvu da vidis dali ti odgovara pa ga tek onda pazari!
Licno zapazanje!!! Da nebi bilo rasprave

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
AFTMA 6/7 ---- Štuka/bucov/strimeri.
Ako ti je za klena/pastrmku/lipljena pretežak je kao i struna koju ćeš na njega staviti

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Cena je odlicna. Samo kao sto je Milance rekao prevshodno za stuku, bucka i smudja.
Kupuj to i nece se pokajes nije neka para a dobijas super stap!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mislim da treba da sacekas i da dodas jos neki evric i kupis bolji stap...uvek naleti neki na sajtu u oglasima za neku normalnu cenu.."Nismo dovoljno bogati da bi kupovali jeftine stvari" :lol:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Dok sam ja čekao štap prodat  :doh:A kako imam vremena i ovaj ću da zabaoravim,kao da ga nemam.

marinjo

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
1
Nemoj se brinuti. Ne znam o kakvom se stapu radi, ali po toj ceni sam nabavio Greys Grx od 2.7m #5/6 (mislim da je u novom katalogu to G serija), i sasvim sam zadovoljan stapom. Tako da, samo polako, pojavice se nesto drugo...

Vrh Dno