Donja Trešnjica

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Evo još jedne rječice koja se nalazi nadomak Malog Zvornika,mjesto se zove Amajić.Uliva se u Zvorničko jezero,na ušću u jezero ko zna čega ima i veoma je zaraslo u barsku vegetaciju.Dalje već ima jedan prirodni vodopad,kuda riba iz jezera ne može da migrira uzvodno.Po priči drugova fino je bilo tu potočne pastrmke.S obzirom na njenu veličinu mogao je da se uhvati komad od oko 800g.Naravno kao i sve vode u Srbiji opustošena je od uglavnom lokalnog stanovništva,(glista je čudo).

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ekstra slike i ekstra priroda samo je za moj ukus ova recica za dva broja manja od neke moje donje granice.
Ako predpostavim da je na slikama Drinjace malo veci vodostaj onda je ona prava reka  :tbumb:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Strashni nažalost i po mom ukusu za mene malo_Ovdje bi bio poželjan neki minijaturan pribor,al rekoh da vidim šta imam u komšiluku.
Kada bi ilo volje i sredstava dalo bi se to srediti,pod ovim mislim na pristup vodi,bolji zabačaj i slč.
A Drinjača je velika voda,mi tu lovimo varaličarcima mladicu,bacamo velike i teške peševe.Jer ima ogromnih virova.Širine i preko deset metara a dubine oko pet.
Da ne kvarim temu pisaću u adekvatnoj rubrici.

Vrh Dno