Šta mislite, da li naši balkanski mušičari imaju naviku da mistifikuju svoje ulove!? 
Šta mislite o svemu tome?
"Ova moja riba je mnogo pametnija od te tvoje, mnogo izbirljivija, mnogooo, mnogooo, mnogooo!!!!??!!"
Jesu li to priče za malu decu ili ima tu nečega ...?
Iskreno, dok sam bio mlađi jedva nekako sam sebe kontrolirao da mi ne izbije koprivnjača
kada bih čuo takve i slične priče o nekim ribama i ulovima? Sada mi je sve to samo smešno i patetično.
Neke vode (tereni) su teže i zahtevnije od drugih ali npr. pastrmka je svuda samo pastrmka sa navikama koje je dobila u svojoj okolini. Ali, neki ljudi jednostavno ne mogu da te "svoje" ribe nepoistovečuju sa mitskim bićima.

Aj sad, ko' je za prepirku....evo još jedne teme za dugu zimu

Šta mislite o svemu tome?
"Ova moja riba je mnogo pametnija od te tvoje, mnogo izbirljivija, mnogooo, mnogooo, mnogooo!!!!??!!"

Jesu li to priče za malu decu ili ima tu nečega ...?
Iskreno, dok sam bio mlađi jedva nekako sam sebe kontrolirao da mi ne izbije koprivnjača

Neke vode (tereni) su teže i zahtevnije od drugih ali npr. pastrmka je svuda samo pastrmka sa navikama koje je dobila u svojoj okolini. Ali, neki ljudi jednostavno ne mogu da te "svoje" ribe nepoistovečuju sa mitskim bićima.

Aj sad, ko' je za prepirku....evo još jedne teme za dugu zimu