Eksperiment u Sicevu?

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Poribljavanje kalifom je prilično bezopasno po naše reke. Mnogo veću štetu pravi nestručno poribljavanje potočarom! A makedonska pastrmka je posebna priča...  :whistle:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Moje poribljavanje nije bilo neovlašćeno. Kada smo dovezli ribe, u Sićevu nas je čekao predsednik zajednice J. Morava II, koji je to odobrio. To je bilo pre pet-šest godina i u to vreme se puštalo sve i svašta u reke. Masovno je ubacivana babuška i svakojake ribe sasvim nekontrolisano u reke i jezera.
Od kalifa koje smo tada ubacili u Nišavu nije ostalo ništa. Jedino što sam postigao je dokaz moje prethodne tvrdnje da će ona neko vreme normalno živeti i da ćemo je uspešno cele zime mušičarskim priborom loviti. Jednu zimu i pola proleća se lovila i onda je po starom običaju nestala kao da je nikad nije ni bilo.
Napominjem da smo kalife kupili novcem od dobrovoljnih donatora, a nijedan dinar nismo potrošili od novca udruženja ili zajednice. Ja nisam that kind a guy.
==========================================
Mixmaster je napisao(la):
Jeste, ja sam istresao gomilu rainbow pastrmki u Nišavu. Sve je bilo moja ideja, novac su dali prijatelji mušičari i pomogli su oko transporta. Pljus u Nišavu. Da li vi, Sjekloca, imate problema zbog toga. Da li je kalifornijska pastrmka izjela ostale ribe u Nišavi. U čemu je problem, pa vas toliko muči to "istorijsko" poribljavanje?

:D :D :D

Vrh Dno