FISHPOND

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
MarkoTimokRiver je napisao(la):
Hvala ali ne hvala,samo Fishpond  :-*

Proto bate samo ti mozes da izvadis situaciju,napinji tamo po Evropu nekog il neku ........

Za napinjanje....gotovo, penzija, na žalost, bio sam kul tip  :'(
zvaće se USA....pa kud puklo da puklo  :nowink:

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Jaooooooo treba mi neko ko ima mogucnost i dobru volju da mi kupi fishpondovu torbicu u Evropi i donese u Srbiju,da ne placam postarinu,carine,lezarine,spedicije i ostale harace.
Ewo nasao u Nemackoj ovo ali ne smem da narucim,odrace me carina hehehe

http://www.fishingtackle24.de/product_info.php?pName=FISHPONDWaterdanceGuidePack&cName=FLYFISHING-Bags

Ako neko ide uskoro aj neka javi da nadjem prodavnicu na netu gde ima ove torbice pa da mi kupi.

Please,Please,Please

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
Tu budžu Simpson prodao meni i odlična je stvar. koristim je već treća god. Nemam namjeru da je mijenjam. Odličan izbor.

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Pazi Mare... Obrati paznju na ovog prodavca (Fishwest):

http://www.ebay.com/itm/Fishpond-Waterdance-Guide-Pack-Fly-Fishing-Barnwood-/200908741299#shId

Cena od 98.95$ plus 22.30$ za shipping u Srbiju, izadje po gornjem bankovnom kursu 10.795 dinara (mozda i manje, racunao sam 89).
Velika je verovatnoca da neces imati carinske troskove, jer salju obicnom postom, sto znaci da ce zaobici carinu. Narucivao sam preko njih neke sitnice (preko Amazona cak), nisam imao ni troskove carinskog pregleda. Ovo jeste malo krupnija stvar, ali ne vidim da ne moze ici kao obican paket.

Ako se ne snadjes u skorije vreme, imam prijatelje koji povremeno dolaze iz Nemacke, pa cu ti se javiti...

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Gledao sam druze ali malo me buni kako salju i da li salju kao fizicko ili pravno lice.

Bemliga sta da radim.Imam lovu al gledam da sto jeftinije prodjem.Najveci mi bedak da placam drzavne namete.

Kad bih bio siguran da ce da izadje samo toliko narucio bih.A i malo mi frka da se ne "zagubi"

Vise bi mi odgovarala Nemacka  :D a i brze hehe

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Ja cu uskoro biti u Copenhagenu,Oslu i Roterdamu neko vreme...,pa ako mogu da ti je nadjem,vrlo rado cu ti je doneti..:).Javi mi za detalje..u PM.

Pozdrav.
Marko.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Marko, a jesi li zvao zvanicnog distributera za Fishpond u Srbiji? Koliko se secam prosle godine je imao istu cenu kao sto je napolju za ove stvari.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
simpson H je napisao(la):
Marko, a jesi li zvao zvanicnog distributera za Fishpond u Srbiji? Koliko se secam prosle godine je imao istu cenu kao sto je napolju za ove stvari.
Ko je zvanicni distributer?

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Znaci nema zvanicnog Fishpond distributera za Srbiju??

Vrh Dno