Fladen Vantage Fly ili Formax Phantom fly?

Nexi

Newbie
Učlanjen(a)
01.12.2014.
Broj reagovanja
0
Fladen jos nisam kupio zato sto mi se ovaj formax zasvidjao.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
A brate to su ti stapovi slicne cene, kvaliteta, niskog cenovnog ranga...zar mislis da mozes puno da pogresis ako uzmes jedan ili drugi?!

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Grujo,svaka čast na rečenici!
Kako je krenulo,do kraja 2014 kategorija štapovi,imaće duplo više tema...bogami,naje*ali smo!
:D

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ako se ovo odnosi na mene,ja sam tražio mišljenja drugih,za štap koji me zainteresovao,a nisam se hvalio kupujem ovo,kupujem ono,nema ovoga,nema onoga...ja,za 4 meseca,koliko sam član,imam oko 40-tak tema postavljenih,a gore navedeni član za 5 dana više od 10 tema...molim te,Deki,nemoj i ti sad da me prozivaš,te niske provokacije nisu zanimljive...

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
black panther je napisao(la):
Grujo,svaka čast na rečenici!
Kako je krenulo,do kraja 2014 kategorija štapovi,imaće duplo više tema...bogami,naje*ali smo!
:D Panteru pa i tebi jos zastava vijori s stapovima i postovima  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Ako se ovo odnosi na mene,ja sam tražio mišljenja drugih,za štap koji me zainteresovao,a nisam se hvalio kupujem ovo,kupujem ono,nema ovoga,nema onoga...ja,za 4 meseca,koliko sam član,imam oko 40-tak tema postavljenih,a gore navedeni član za 5 dana više od 10 tema...molim te,Deki,nemoj i ti sad da me prozivaš,te niske provokacije nisu zanimljive...
More zemo, ovaj Nexi ti je ozbiljna konkurencija  :hammer: :hammer:

Vrh Dno