Fly casting seminar i Fly tying radionica - Kolašin 2009

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Mogli ste nekog lepseg da nadjete  :D
Pozdrav i vama  :firends:

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
vidim da je tema još uvek aktuelna, bilo je lepo u Kolašinu iako većina mušičara izostala sem onih iz Kolašina i Podgorice, normalno ne računajući na one koji su došli iz Srbije, bilo je lepo i poučno sa novim Flyfishing instruktorom Veljkom Andrićem, bilo je taman kako treba......... oni koji nisu hteli da dođu verovatno ih još uvek ne interesuje mušičarenje ( dok je tirolca i vaser kugle :yeswink: ) al jebiga šta da radimo valjda će se i to promeniti jedan dan.........

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Al ti jebavaš sojke.JA nisam bio jer sam bio na putu.El viš moj avatsar.BAto,kriza,mora se šljaka.I nikad nisam te bludne radnje radio.Samo sam čuo daneki  "glavni" to rade.A ovamo glume poštenjačine.Ne pričam imena,ne znam ih...

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
rabbit je napisao(la):
Al ti jebavaš sojke.JA nisam bio jer sam bio na putu.El viš moj avatsar.BAto,kriza,mora se šljaka.I nikad nisam te bludne radnje radio.Samo sam čuo daneki  "glavni" to rade.A ovamo glume poštenjačine.Ne pričam imena,ne znam ih...
pa za posećenost sam samo mislio na državljane Crne Gore ove naše ne računamo sem kao goste, ionako im je to bio prvi seminar, a ja kako vidim to je, ko je došao došao je, i to sve sami, suvi zaljubljenici u Flyfishing, oni koji su izostali verovatno ne pridaju neki značaj takvim manifestacijama.......vole neke druge stvari, varalice, žive mamce i ostalo što ide uz to.............tj. ne računaju da je mušičarenje ono što vole.......

Vrh Dno