FF Day po mom misljenju je protekao u najboljem mogucem redu i u odlicnoj atmosferi, jedino cime nisam zadovoljan je takmicarski deo koji je nacisto omanuo ali to je tako, riba jednostavno nije radila na Lukovu, a u subotiu je na Plavom Camcu tekla Morava umesto Drine, posto je zelja vecine takmicara bila da se pecanje odrzi na Lukovu tako smo i uradili . Odaziv je bio dobar i u granicama ocekivanog imali smo jednog takmicara iz Rumunije i dva iz Madjarske,koji su najavili ponovni dolazak na Drinu, pa mogu reci da je bar taj segment uspeo i da Drina fascinira ljude i kad riba ne radi i kad je ribolovna situacija losa.Standardna takmicarska ekipa je bila tu da ne nabrajam redom ali predstavnici Valjeva, Uzica, Raske, Bg-A, Nisa, Vlasotinca i su bili tu i hvala im jos jednom, uostalom ovog puta akcenat i nije bio na takmicenu i ono je vise bilo revijalnog karaktera.
Sto se tice prezentacija koje smo Djole, Kuzma I ja odrzali fotke su zasad sve sto ima ja ne posedujem video zapise a ako neko ima moze slobodno da zakaci gde hoce ja nemam nista protiv.
Ja sam obradio temu dalekih zabacaja u ribolovnim situacijama, Kuzma je pricao o vodenim zabacajima a Djole nam je priblizio dvorucne tehnike i stilove.Ostaje utisak koji sam i dosad imao da nasi musicari nisu bas preterano zainteresovani za FC iako je to vecini realno najslabija strana njihovog musicarskog umeca, ali sta je tu je mi smo i dalje svima na raspolaganju pa ko voli nek izvoli.Moglo je dosta toga da se vidi i nauci ali bice jos prilika.
Pozdrav sa Drine,
Igor.
p.s. nadam se da ce Djole zakaciti fotke jer ih ja nemam.