fly fishing torba

Laza

Senior member
Učlanjen(a)
25.02.2006.
Broj reagovanja
0
eto ja citam po forumu edukujem se,planiram da odem ovih dana malo na reku cim se izbistri,imam svu opremu ali nemam jednu stvar koja je ,bar ja mislim zanimljiva
to je ona torba za ribu koju nose mushicari,nadam se da znate na koju mislim,ima je u filmu river runs trough it ili reka uspomena,ako neko zna gde bih mogao da je nabavim,ili jos jedna molba,ako znate kako da narucim nju preko ebaya posto sam je tamo video(i ne samo nju)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
eee kad se setim kako sam se ja palio na nju kada sam pocinjao da musicarim. Nekako mi je pletena torbica oko ramena bila simbol musicarenja. I dan danas je smatram da je veoma cool, ali (ne bedarim te) mislim da nije mnogo prakticna. ALi ako zelis da je nabavis samo napred.
Ebay ti stvarno ne treba, jedino ako zelis da spiskas lovu na neku markiranu...Idi na bilo koju pijacu i nadji nekog ko prodaje od pruca pletene predmete. Tu mozes da kuvis veom fine torbica. U Nisu je imala da se kupi pre par godina (mozda cak i prosle)!

Laza

Senior member
Učlanjen(a)
25.02.2006.
Broj reagovanja
0
ma ovde po ovim krajevima Svilajnca,niko nije zainteresovan za musicarenje,niti znam bilo kog musicara,tako da nema ni opreme,a nisam nasao ovde torbu,nesto od opreme sam nasao u Jagodini,ali sam mislio i ako neko ima polovnu kupio bih je

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ako ces posteno da ti odgovorim ta "musicarska korpa" je jedno veliko sranje!
Odvratan osecaj je nositi nesto preko jednog ramena i to ceo dan. Ona kao ima i neki remen i za oko struka ali opet je totalno neprakticna.
Ako vec nosis ribu koju ulovis, uradi to kako i dolikuje. Znaci palicom po vratu u jednom udarcu, i umotaj u Politiku ili Novosti :lol: , pa u zadnji dzep prsluka ili ako nosis ranac, onda u njega!
Po meni ti je bolje da kupis neki digitalni foto aparat :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nositi ribu koju ulovis nije nista lose. Ja to cak i preporucujem tebi kao pocetniku. Treba necim da pred familijom opravdas utroseno vreme i novac. Nemoj da glumis Amerikanca ili Engleza. U ribarskoj dozvoli ti pisu svi propisi i ako njih ispostujes, onda si super sportski ribolovac, pravi musicar.
Za nosenje ribe ti je potrebna korpa ili torba. Ako ides na pastrmke, ponesi do tri komada i za to ti je korpa super. Ali ako hoces da nalovis klenove ili bucove, onda ti je ta korpa losa, zato sto kad predjes par kilograma, pocece da ti prekida krvotok u vratu, pa moze da te uhvati nesvestica. Za "secanje" vece kolicine ribe kupi najprostiji "ceger" kakav koriste zene kad idu na pijacu. A ako neces svoje posteno ulovljene ribe da nosis kuci i hoces da praktikujes fazon "Catch & Release", onda ti ne treba ni foto-aparat, jer obicno riba smrtno strada za tih par minuta dok se ribolovac namesti sa pobesnelom ribom, koja mu obicno pada na zemlju, tu skakuce, sva se ubije i nakon vracanja brzo ugine. Dakle, komplikovano je doci na reku ubadati i slikati ribe, a ostaviti ih nepovredjene. Zato ti i preporucujem da postujuci nase ribolovacke propise, posteno pecas i PONOSNO poneses svoj ulov.

Vrh Dno