Fly tying desk

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
^ahhh .... CARE!
Moj kutak se svodi na jedno malo koferce :)

gasa

Junior member
Učlanjen(a)
04.03.2006.
Broj reagovanja
0
Rasho ne pali ljude nego im kaži istinu gde si se slikao.

rasho

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2005.
Broj reagovanja
1
ne kontam kako mislis palim ljude?

slikano sam se kod jarana, a sliku sam okacio kao sto je prethodna slika okacena , dakle na slici je tekst "kutak za kreativni trenutak"

I sta je tu paljenje?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Mnogo lep kutak ima Arhitekt. Ja spremam jedan kutak od 20 kvadrata. Kad bi mogli samo da vidite moj sadasnji kutak. Pravi haos! Slojevi! Kesice sa udicama, rastureni cekrci, upaljaci, dlake, krzna, Whiting pera od po pola metra, kalemovi... pa sloj ispod: stampana krila, polipropilen, foam, najloni, alatke, baterije za daljinski... sledeci sloj: CD-ovi (Oliver Edwards), lakovi, dabinzi, skalpovi, kurtoni... Tesko je snaci se na ovom mom stolu, ali sve mi je na dohvat ruke. Povremeno se pojavi moja zena sa idejom da mi sredi sto (zaboravih, dimenzija 2x1 metar), a tad ja dizem uzbunu. Skrecem joj paznju na nesto sasvim drugo pominjuci neke freakove iz njene familije, zametajuci kavgu, posle koje ona zaboravi na rasciscavanje mog stola. A o fiokama necu ni da pisem. Eh, da mi je bar malo Arhitetkine pedantnosti.

gasa

Junior member
Učlanjen(a)
04.03.2006.
Broj reagovanja
0
Rasho pomislice ljudi da je to licno tvoj "kreativni kutak" pa ce im biti bedak sto i oni nemaju tako nesto.Ja licno ovih dana pravim stocic za vezivanje musica. Kad ga zavrsim slikacu ga i postaviti sliku. Pozdrav.
P.S.Bez ljutnje.

rasho

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2005.
Broj reagovanja
1
:) u pravu si nisam naveo u cijoj je prostoriji ali nebitno ja tu radim kad sam u ns, ali moracu slikati onaj u bosni malo je bolji :)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Konačno može da se veže napolju.Mirišu ruže,loza buja,debela hladovina,...

Prilozi

• 35.jpg
    35.jpg
    274,9 KB · Pregleda: 286
Vrh Dno