G-Loomis

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Bio sam na njihovom sajtu,gledao neke video klipove,odlična ponuda na sajtu,svidja mi se kako se ponašaju štapovi pri bacanju i samo bacanje sa njima(na klipovima,da se razumemo,nisam probao :-D ).Cene su im od 400e pa na gore.
Da li neko ima iskustva sa ovim štapovima i da li je odnos kvalitet/cena realan ?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
G-Loomis je ozbiljna firma poput Sage, Scott, Winston, T&T, Orvis itd. Probao sam neke modele i svi ti su mi se dopali na svoj način. Moj savet ako ti nije novac baš neki problem naruči tako na slepo ali ako ti trošak od 600€ pravi osetnu rupu u ličnom buđetu a ipak si spreman to potrošiti ne ulazi u kupovinu pre nego probaš to što ti se na oko dopalo. Najbolje je da probaš što više različitih štapova. Super je da čuješ ko šta misli i kakva iskustva ima ali na kraju se ti odlučuješ za ono što se tebi dopada.

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Mnogo je meni to para,za sada,temu sam započeo sa ciljem da vidim što više odgovora ljudi koji su probali ove štapove . . Probao sam neke SAGE i Orvis štapove i bio zapanjen,mnogo radim na tehnici bacanja , izbacujem ceo kanap sa štapovima kao što su npr FLADEN,GEOLOGIK (Š klasa) :-D .
Trenutno sam zainteresovan za Vision gtfour svi ga hvale a cena mu nije previsoka, a G-Loomis,SAGE,HARDY,LOOP, pa nadam se da ću nekada sebi moći da priuštim to zadovoljstvo .

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Bravo! Ja niti jednom do sada nisam izbacio jos ceo kanap (glava+running line). Iskreno nikad se nisam previse ni trudio jer najradije lovim na distancama od 10 do 25 m. Kad imam priliku da lovim na vidjeno sto mi je i najdraze onda lovim na svega oko 5 do 10m. Vision ima dobre stapove. Ja sam dugo koristio model 3Zone. Iako nisam imao nekih ozbiljnih zamerki zamenio sam ga samo jer sam dobio priliku za bolji.

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Ovde i nemamo mi reku gde su potrebna bacanja 20+ metara,osim Drine (na kojoj nisam mušičario) . . Smatram da mi je to izbacivanje plus,ali prezentacija je majka mušičarenja uz naravno dobar odabir muve .

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
227
Dexa89FLY je napisao(la):
Ovde i nemamo mi reku gde su potrebna bacanja 20+ metara,osim Drine (na kojoj nisam mušičario) . . Smatram da mi je to izbacivanje plus,ali prezentacija je majka mušičarenja uz naravno dobar odabir muve .
A Morave ?

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Naravno i Morave,ja mahom pecam pastrmku pa ne razmišljam o Moravi kao jednoj od opcija . . Osim ako na nekoj od njih ima pastrmke,onda će moje interesovanje naglo porasti :-D . Čitao sam da se tu mušičari klen,skobalj,mrena (ako se ne varam) ali sve to imam na crnom i belom Timoku koji su mi mnogo bliže .
Imam neku rodbinu u Kruševcu pa ću da ponesem mahač kada ih budem posećivao,nadam se pomoći što se tiče lokacija Ivke ;-) .

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Dexa89FLY je napisao(la):
apsolutno tacno  :tbumb: morava definitivno nije reka na kojoj je potrebno izbaciti kanap da bi se upecala riba sto je vec mnogo puta dokazano u praksi .  ubitacna efikasna max daljina je 15-18m . najbolja prezentacija i najvise ulova .

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
sasats je napisao(la):
apsolutno tacno  :tbumb: morava definitivno nije reka na kojoj je potrebno izbaciti kanap da bi se upecala riba sto je vec mnogo puta dokazano u praksi .  ubitacna efikasna max daljina je 15-18m . najbolja prezentacija i najvise ulova .
Sale al' to se odnosi na onog ko dobro vidi,kad je jako sunce ja nevidim muvu dalje od desetak metara,sta cu kad sam 8)

Exquis

Junior member
Učlanjen(a)
05.03.2013.
Broj reagovanja
0
Vidoh neke rapture loomis&franklin stapove u enter ribolov kraljevo. Jel imaju oni nesto zajednicko sa g loomis stapovima ili je ono loomis u imenu tek onako? Pitam zato jer im je cena neuporedivo manja.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Koliko znam Shimano je preuzeo Loomis-a. Loomis ima par vrhunskih modela sto za suvu sto za nimfu ali mislim da suti Raptor sranje i da nemaju veze sa Loomisom cak sta vise vise imaju veze sa Trabuccom

stasha

Junior member
Učlanjen(a)
16.10.2014.
Broj reagovanja
0
Pecam sa gt4 #4 9ft uparen sa gt cekrkom i vision cult wf snjurom ,skoro sam ga uzeo i ne mogu sakriti odusevljenje...

Vrh Dno