G-Tec !

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0

Greys-ov top of the line model je štap koji se razlikuje od drugih! U svakom pogledu !!!
Bolje izgleda uživo nego po katalozima. I stvarno je fast action štap, sa mnogo detalja koji ističu njegovu posebnost. Trodelni (mada ima i šestodelnih!), u boji grafita (kao Loomis-ov GLX, ali stari!), sa jednonožnim provodnicima (favorizovane performanse blanka a ne epoksija!), vrlo unikatnim belim linijama za "pod vinklo" kada se spajaju delovi i potpuno inovativnim i sjajnim držačem za čekrk. Na prednjem delu plutane drške je ulegnuće za prst impregnirano tvrdom closed cell spužvom (vrlo lepo i korisno rešenje!) Čak je i tuba od finog tankog grafita.

Performanse: fast action sa fantastičnim punjenjem strune na svim distancama! Štap je hitar, dovoljno fleksibilan u donjem delu a da ne bude motkast. Provodnici su jako široki, izgleda su i na to mislili njegovi konstruktori. Probao sam strune u klasi 4, 5 i 6 - leti sve bez problema, sa lakoćom i finoćom! Vodeni zabačaji - extremely smoooooth ...... i bez trunke naprezanja!

Nije ni čudo što je u Greys-u zauzeo sam vrh. Jedva čekam da probam G-Tec DH varijante, verovatno su babaroga!

Pozdrav!

Prilozi

• IMG_9286.JPG
    IMG_9286.JPG
    30,5 KB · Pregleda: 270

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
... izvinjavam se, ali ne umem da ubacim vise od jedne slike po postu - nesto mi ne ide!

Prilozi

• IMG_9291.JPG
    IMG_9291.JPG
    27,4 KB · Pregleda: 228

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
lepo izgleda taj G-tec komletić ,koja je cifra u igri ?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Probao sam malo "prodrmati" taj stap. Pregledo ceo finish, skoro svaki cm stapa...Jeste solidan jako brz stap ali cena mu je preterana. M finish i nije bas vrhunski, M držač čekrka mi nije baš nešto po mom ukusu, M još piše "made in china"... Sve to šta bi još naveo nikako ne može da me nagovori da za taj štap dam oko 400€ pa makar mi se i dopadao i imao toliko love na raspolanju za ff motku. Po mom mišljenju ne vredi tih para. Maximalno 250€ bi dao za njega. Ako bi dao oko 400€ ili više za mušičarski štap, hoču da je kvalitetan, "tehničko čudo znanstvene fantastike" ;), finish besprekoran, lepa alu-tuba ... i da ne nabrajam. Ja isto koristim jedan GREYSOV štap i jako sam zadovoljan, lep je dobro me služi i nije bio iznad 250€ nego ispod...tako bi isto mogao da bude i ovaj G-Tec. Za 400tinjak € se može kupiti daleko kvalitetniji, lepši i tehnički ( FC ) sposobniji štap. Nije da pljujem po ovoj firmi i modelu, štap je jako dobar (ako zanemarimo moje subjetivno mišljenje o opštem izgledu) ali cena mu je previsoka.

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
lepo izgleda taj G-tec komletić ,koja je cifra u igri ?

280 evra štap, 160 čekrk. Kod legalnog zastupnika u Beogradu, Ribolovac Trade, ispod Pančevačkog Mosta ...

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Mnogo je to za grejs  ,ipak i za te pare moze da se kupi mnogo bolji stap

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
sale je napisao(la):
Mnogo je to za grejs  ,ipak i za te pare moze da se kupi mnogo bolji stap

Nov,sa garancijom,kod uvoznika - koji Sale????

Naravno,da je tih perfomansi.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
MORA KOD NAS KOD UVOZNIKA? NEMOJ SE PRAVITI PAMETAN MOLIM TE ,IMAKOLIKO HOCES STAPOVA JEVTINIJE A MNOGO BOLJIH

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Momci stap je izuzetan,bas po mom ukusu,i gle cuda sutra sam u Beograd... ;) ;) ;) ;)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
sale je napisao(la):
MORA KOD NAS KOD UVOZNIKA? NEMOJ SE PRAVITI PAMETAN MOLIM TE ,IMAKOLIKO HOCES STAPOVA JEVTINIJE A MNOGO BOLJIH

Ja to znam,ali ovo je OD UVOZNIKA SA GARANCIJOM.Don'mix frogs and grandma's

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Famozni je napisao(la):
Momci stap je izuzetan,bas po mom ukusu,i gle cuda sutra sam u Beograd... ;) ;) ;) ;)

Ako budeš kupovao, cene u dinarima (danas sam proverio): štap je 26.575,00 (tačno negde oko 280 evra) dok je čekrk 12.402,00 (oko 135 evra - promotivni popust od prodavca, dobrih 25 evra!).

I štap i čekrk su izuzetni, ko je bio na Adi probao je i lično se uverio ...

Pozdrav!

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
na mom greys-u su se izlizale vodilice nakon 3 mj koristenja,prvo vrsna,a sad i donje dvije vidim da imaju kanalice...pre jadne su. :'(

Vrh Dno