Greys GRX 8' 3/4

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Greys GRX 8' 3/4 Treba mi brzinsko misljenje za ovaj stap. Imam ga kod sebe u varijanti da ga pazarim pa me intersuju iskustva ko ga je koristio kao neka realna cena za koju bih trebao da ga ispazarim. Unapred hvala

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Greys-i vise nema u ponudi GRX modele vec samo GRXi. GRXi 8' #3/4 kosta oko 100 funti u UK. Kod nas se moze legalno kupiti najverovatnije za manje od 100 Eura preko Ribolovac trade-a (potrazi na internetu). Nazalost, mora da se naruci i ceka oko mesec dana. Ja sam nedavno na ovaj nacin nabavio verziju 9.6' #6/7 i za sada sam zadovoljan. Ne svidja mi se samo boja (crna).

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Tacno tako Zac...

GRXi je nova varijanta i kosta nesto manje od £100 u zvanicnoj prodaji mada uvek moze da se skine cena u pregovorima sa prodavcem...Pretpostavljam da GRX model moze da se nadje puno jeftinije ako se naleti po nekoj od UK prodavnica jer je stari model. Pre par dana sam bio na nekom mini sajmu opreme i stari modeli svih proizvodjaca su mogli bez problema da se nadju sa 50% snizenja...

Takodje modeli 8' 3/4 se vrlo slabo prodaju po UK jer malo ko peca sa njima tako da se relativno lako nalaze sa snizenom cenom...Pre par nedelja sam video Greys streamflex u nekoj od laksih varijanti za £100 - to je koliko kazu odlicna motka, gde standardna varijanta kosta oko £160.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Djole Nis je napisao(la):
Greys GRX 8' 3/4 Treba mi brzinsko misljenje za ovaj stap. Imam ga kod sebe u varijanti da ga pazarim pa me intersuju iskustva ko ga je koristio kao neka realna cena za koju bih trebao da ga ispazarim. Unapred hvala
Takav štap će biti idealan za mušičarenje na Toponičkoj, Kutinskoj, Zlotskoj reci ili Grzi, a nije za bacanje ni za bodorke i crvenperke. Ako je šaniran nemoj ni da ga kupuješ, ali ako ti ga baš hvata oko, daj manje od 50 eura.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
to je odličan, kvalitetan štap...vredi ga kupiti!!!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
pa sem mix-a koji bas ubi cenu :) niko mi ne rece koja je neka optimalna vrednost u evrima

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
Stap je je zaista dobar meni lezi  i vise je nego dobar  savlada on i vece ribe bez greske  najveca je bilqa kalifa sigurno preko 50 cm posto nije nesto pretjerano velika nemam  sliku sa stapom ali ne brini mislim da je dobar a cjenu zaista ne znam ali oko 120 euro koliko se sjecam je bila neka cjena ja ga nisam platio pa se ne sjecam mjenjali smo neku opremu

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
a kada si ga pazario tj kada mu je bila ta cena, jer sam video da je nova serija grx i sada 100 funti kako i Zac rece.

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Pa dobro ti je Mix rekao - oko 50ak eura - niko ga u UK ne bi platio vise.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Nekako mi je promakla ova tema, pa moj komentar kasni, ali možda će koristiti  :(. Već 3 godine posedujem stari GRX, 9’, #5/6 i prilično sam zadovoljan. Plaćen je u Beogradu 130 eura (ili 90 funti, kao što je i bilo u katalogu) a uz njega sam dobio i doživotnu garanciju. Lakši model za koji se Đole interesovao je bio jeftiniji, negde oko 110 eura. Štap nije težak, prilično lepo izgleda, a akcija je negde medium-fast. Mislim da je odnos kvalitet/cena prilično dobar, pa je pravi izbor za racionalnog ribolovca. Nemam predstavu koja bi bila realna cena, ali ja moj štap sigurno ne bih dao za 50-ak eura  :nowink:.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Bogdan je napisao(la):
... Pre par nedelja sam video Greys streamflex u nekoj od laksih varijanti za £100 - to je koliko kazu odlicna motka, gde standardna varijanta kosta oko £160.
Bogdane, mene baš zanima ta lakša varijanta (7'6", #3). Mušičarenje na obraslim potocima i manjim rekama preko leta. Bacanja do 10-ak metara, predvezi 0,10-0,12, muve na #14-#18 (suve ili lakše nimfe). Voleo bih nešto mekši štap, pa me zanima kakva je akcija ovog Streamflex-a. Iz reklamnih slogana sam saznao da je nešto između full i extra fast :doh:

Vrh Dno