Djole Nis
Hero member
Greys GRX 8' 3/4 Treba mi brzinsko misljenje za ovaj stap. Imam ga kod sebe u varijanti da ga pazarim pa me intersuju iskustva ko ga je koristio kao neka realna cena za koju bih trebao da ga ispazarim. Unapred hvala
Takav štap će biti idealan za mušičarenje na Toponičkoj, Kutinskoj, Zlotskoj reci ili Grzi, a nije za bacanje ni za bodorke i crvenperke. Ako je šaniran nemoj ni da ga kupuješ, ali ako ti ga baš hvata oko, daj manje od 50 eura.Djole Nis je napisao(la):Greys GRX 8' 3/4 Treba mi brzinsko misljenje za ovaj stap. Imam ga kod sebe u varijanti da ga pazarim pa me intersuju iskustva ko ga je koristio kao neka realna cena za koju bih trebao da ga ispazarim. Unapred hvala
Bogdane, mene baš zanima ta lakša varijanta (7'6", #3). Mušičarenje na obraslim potocima i manjim rekama preko leta. Bacanja do 10-ak metara, predvezi 0,10-0,12, muve na #14-#18 (suve ili lakše nimfe). Voleo bih nešto mekši štap, pa me zanima kakva je akcija ovog Streamflex-a. Iz reklamnih slogana sam saznao da je nešto između full i extra fastBogdan je napisao(la):... Pre par nedelja sam video Greys streamflex u nekoj od laksih varijanti za £100 - to je koliko kazu odlicna motka, gde standardna varijanta kosta oko £160.