Grlja

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Reka Grlja jednim delom izvire u albaniju no u letnjem delu godine albanski deo presusi i u tom dobu njen izvor cini oko skakavice,voda je veoma hladna ima potocnu pastrmku sitniju,na njoj je zabranjen lov,no vredna je paznje zbog njene lepote a turisti je rado obilaze,ovo je vodopad i ponor.
plav-2014-199.jpg

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
plav-2014-202.jpg

Glja se uliva u Reku Vruju a ONA ZAJEDNO sa Grncarom cine Ljucu koja se uliva u Plavsko jezero.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
plav-2014-225.jpg

Ovo je oko Skakvice,Oko kao sto vidite opravdano,Skavica iz raloga koji sam gore naveo ,upravo u prolecnom delu kada se snegovi otapaju pored oka se nalazi vodopad skakavica,citav ovaj kraj je predivan i vredan paznje tako ako odete u Plav na 15 km u gusinjskom delu se nalazi ova lepota i sve to  zajedno sa Alipasinim izvorima i Grebajom cini  raj koji obavezno mozete obici jedno prepodne kada recimo riba ne radi.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Batalite vi slikanje, nego stapove u ruke... pa umesto vas da gledamo ulove  :whistle:
Salu na stranu, stvarno prelepo...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Da.......samo sto sam imao vrlo neprijatno iskustvou Gusinju pre par godina...ogromni klenovi(ma 50+cm) ....jata, ali ni da pipnu musicu...sve dok iznad nas neko od mestana nije bacio/izbacio fekalije nastale ljudskim minulim radom...jurnuli su na klopu...istog momenta sam sklopio stap i izasao iz vode, naravno i zavrsio sa pecanjem.

Sve ali bukvalno sve je bilo prepusteno vodi..ona ce resiti sve probleme, ne fala!!
Plav da, revir u svakom slucaju....mada sa velikim znakom pitanja...(i tu sam doziveo primer ljudske gluposti i nemara)...batica Oholi svedok...kesa sa smecem bacena iz automobila u prolazu sa mosta...mestu izlaza Lima iz jezera..fuuuuuuuuuuuuj bre!!!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
PROTA71 je napisao(la):
...mestana nije bacio/izbacio fekalije nastale ljudskim minulim radom...jurnuli su na klopu...istog momenta sam sklo...

Ne bih da se mešam u temu bezveze ali kada bi se klenovi zaista hranili našom kakom mi u rekama ovakve kakve su, ne,bismo imali kapitalce klenove nego "delfine" i išli bismo opremom za BIG GAME u ribolov...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Strelko...bio sam tamo. Jeste strokavo na dobrom delu vode. Al ima potencijala kao malo koji revir. A koliko sam cuo od ljudi koji su cesto tamo lovi se bas dosta lepih riba

Vrh Dno