GUIDE LINE LPX-e 904-4 dela

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Prodajem ili menjam štap iz naslova  iz jedinog razloga što se nakupilo 4-ki kod mene.Štap je bez tube i garancije,dobro očuvan !U obzir za razmenu dolazi štap sličnih karakteristika, dužine 8,6 " i 5# ! O svemu više na PP!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja isti takav imam ali #3 8'...jebo te kakav je to stapic pa ja sam odusevljan......tako da ne verujem da #4 je losa :nowink: :nowink: :nowink: :nowink: :nowink: :nowink:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Daleko od toga da je loša..imam još jedan lpx-e  i to  4# od 8,6" i od skora još jednu 4# od 9" sage vxp  ???  i još ova iz naslova  :doh: -previše 4-ki na jednom mestu za moj ukus !To je jedini razlog prodaje ili razmene koja će trajati 7 dana,posle toga povlačim oglas!

zločesti

Newbie
Učlanjen(a)
28.07.2011.
Broj reagovanja
0
Pozdravljam
Kpja je cijena štapa i postoji li mogućnost da štap bude poslat U Rep.Srpsku . Mogu ga preuzeti na Ribniku ili Plivi ( ako neko dolazi na te revire )

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Može biti poslat i na tvoju kućnu adresu ali su troškovi slanja veliki !

zločesti

Newbie
Učlanjen(a)
28.07.2011.
Broj reagovanja
0
Ma mislio sam da pošalješ po nekom prijatelju , poznaniku ...ako neko dolazi da peca na tim revirima  .

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ključ molim ,živećemo u slozi i sreći dok nas smrt ne rastavi  :D ,povlačim oglas- kao što sam reko traje 7 dana!!!A pokajao sam se drugog dana što sam ga oglasio !!  :doh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno