GUIDELINE HAZE

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ovako na izgled sa slike mi se dopada ali pojma nemam o tome jer ga nisam ni držao u rukama.
http://www.guideline.no/?module=Webshop;action=ProductGroup.publicOpen;pagesize=12;id=359;template=engWebshop

Šta znate o ovom čekrku?...ja sam se malo zagledao u ovaj največi od 303g mada bi se još uvek odlučio za kupovinu Vosselera S3 malo večg kapaciteta i 44g lakšeg te nekih 40€ težeg.

Veso2

Junior member
Učlanjen(a)
25.06.2007.
Broj reagovanja
0
Hm, znaci i ti se spremas za dvorucnjake, ha? Mora da te oni tvoji veliki sarani "sekiraju" pa ti treba dosta backinga.. Nema smisla da ja prosipam hvalospjeve o proizvodima firme za koju radim - doci ce ove sezone tamo kod tebe a i jos ponegdje na Balkanu, imaces prilike probati, pa onda izvuci svoje zakljucke.. Pravljene su da se rvu sa lososima - pa im onda mladice, stuke, sarani.., nisu nikakav problem.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
upravo to...maštam o nekom svič dvoručnjaku i mladicama ali bi to probao i na šaranu itd. Največi čekrk kojega sada koristim je vosseler dc4 i na njemu je nekih 150m backinga i struna wf7f i to je moja kombinacija za veče ribe za sada...šarani od 15kg nisu nikakav problem za tu opremu što se tiče jezera kakvo je "moje". Dvoručnjak o kakvom razmišljam je malo jače klase od 8 a možda čak bude i neka desetka na kakvu bi baš pasao čekrk kao što je HAZE ili S3. Inače taj HAZE je pravi bombočić, dopada mi se dizajn ... ok, dopada mi se i S3 i još neki ali malo tragam za odličnim čekrkom pa mi je ovaj HAZE upao u oko. Vrlo lepo i robustno izgleda.

Vrh Dno