Guideline LPXe

drrakic

Junior member
Učlanjen(a)
25.02.2013.
Broj reagovanja
0
8,6 fita aftma 4 , manje od 75 g
u perfektnom stanju
170 eura

Prilozi

• P1010952.JPG
    P1010952.JPG
    85,2 KB · Pregleda: 211
  • P1010953.JPG
    P1010953.JPG
    96,6 KB · Pregleda: 163
  • P1010954.JPG
    P1010954.JPG
    86,1 KB · Pregleda: 159

drrakic

Junior member
Učlanjen(a)
25.02.2013.
Broj reagovanja
0
Pretpostavljam da bi Skandinavci poslali deo koji se slomi ali ne mogu da garantujem  :blush:

radodeyan

Senior member
Učlanjen(a)
10.08.2006.
Broj reagovanja
52
Meni Loop nije hteo da prihvati reklamaciju za boju, koja je spala sa blanka.Rekli su da se štap više ne proizvodi.
P.S
Za Lpxe sam čitao da je super štap.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
radodeyan je napisao(la):
Meni Loop nije hteo da prihvati reklamaciju za boju, koja je spala sa blanka.Rekli su da se štap više ne proizvodi.

To je potpuna sramota!

radodeyan

Senior member
Učlanjen(a)
10.08.2006.
Broj reagovanja
52
Dejan,­

The green line series went out of produc­tion in 2006, and this rod have had more­ than one owner, so I`m sorry to inform ­ you that we can not help you in this ma­tter.

Best regards,­

Kai Finbråten­

Fra:­ dejan radosavljevic [mailto:kenmer-deja­[email protected]]
Sendt:­ ­15. april 2015 14:46­
Til:­ Order, Loop Tackle AS­
Emne:­ Re: SV: warranty Loop green line fly ro­d

Hi Kai,­
I heard a lot of good words about Loop'­s warranty. I think that good rod is goo­d now and after 20 years. Loop green lin­e rod is good, but quality of colour and­ varnish is not so good. Maybe it is onl­y on may rod, but it is first time to me­. I will be hornest with you . I am not­ a first owner, I got a rod from my frie­nd, but it don't change a true , that va­rnish drop off.On the end, I didn't exce­pt to change me a rod. In the better cas­e I thought that you will be ready to re­pare a rod varnish.Tommorow I will send ­ you pictures of rod, to decide is it wa­rranty or not.

The best regards­
Dejan­

Деян Радосавлевич­
Руководитель проекта­
ООО "Кенмер М"­
+7-926-886-38-23­

Среда, 15 апреля 2015, 8:42 UTC от "Ord­er, Loop Tackle AS" <[email protected]­>:­

Hi Dejan,­
Sorry to hear about this, but how long since you bought the rod? It`s hard for us to decide if it`s warranty or not. Bu­t if you have had the rod many years, it­`s probably not warranty.

Please advice,­
Kai Finbråten­
Loop Tackle Europe­

-----Opprinnelig melding-----­
Fra: Dejan [­mailto:[email protected]­] ­
Sendt: 10. mars 2015 11:55­
Til: Order, Loop Tackle AS­
Emne: warranty Loop green line fly rod­

From: Dejan <­[email protected]­>­
Subject: warranty Loop green line fly r­od

Message Body:­
Hello,­
I have an Loop green line fly rod. On f­ew places varnish drop off from the blan­k. At the start places was minnor, but n­ow one of them is 4 cm long and 3-5 mm w­ide. I am living in Moscow, Russia.What ­do you suggest to do?

The best regards Dejan­

--­
This e-mail was sent from a co

radodeyan

Senior member
Učlanjen(a)
10.08.2006.
Broj reagovanja
52
Otprilike ovako je bila konverzacija.
Stoji ,da je štap u trenutku prepiske star min. 9 godina
Ali to je bio top model.Zamislite kada bi posle 9 godina na Hellios-u otpala boja sa blanka.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja sam im pisao prosle godine da mi posalju srednjii deo stapa polomio ga kod trna i qrac...kaze toga vise nema...doduse ja nemam garanciju al sam bio spreman da platim...isti model samo trodelni san imao #3 8feet jbt kakav jee to stap bio...posle kupim noviju seriju ali nije to to...stari zeleni je zila opasna...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
Sad je valjda jasno zasto kenjamo SAGE je SAGE...ORVIS itd.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
u neku ruku je  idobro jer te natera da kupis drugo nesto i bolje ...ja jos nisam izgurao 3 sezone sa istim stapom...ili polomim ili prodam pa uzmem nnesto drugo....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Sad je valjda jasno zasto kenjamo SAGE je SAGE...ORVIS itd.

VISION isto ima extra servis,ne treba ni garancija ni bilo šta,šalju delove (bar su slali) bez pitanja i problema bilo gde .

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.488
pera je napisao(la):
VISION isto ima extra servis,ne treba ni garancija ni bilo šta,šalju delove (bar su slali) bez pitanja i problema bilo gde .
Osim ako se covek nije obracao travaru hahaha.... Sa saletom bi trebalo da bude sve ok

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Osim ako se covek nije obracao travaru hahaha.... Sa saletom bi trebalo da bude sve ok

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

ja znajuci to za travara napisem mail direkt njima i objasnim da je pukao vrh na njihovom stapu,oni poalju  rh i tubu gratis o njihovom sipingu. Extra su ispali

Vrh Dno