Jos ovu papucarku i necu vise
ili jos mozda svica,popca... 
Materijal:
-policelon zuti,zelni,braon ili bilo koja kombinacija zavisi sta se kome vise svidja
-pero iz vrata petla,ja koristim od domaceg jer je puno mekse od Metz-a ili bilo kog drugog
-udica duzeg vrata,ja sam upotrebio Gamakatsu F-14 #12
A izrada je prosta:
1.Na luk udice pricvrstimo petlovo pero
2.Trakicu policelona(boja po zelji) zasecemo kao na slici
3.Uz pomoc super lepka zalepimo policelon za udicu
4.Osnovnim koncem porebrimo policlon i ostavio ga kod okca udice
5.Namotamo pero prateci rebra od osnovnog konca i sa par namotaja osiguramo pero osnovnim koncem kod okca udice
6.Odrezemo visak pera i napravimo cvor finiserom
7.Jedino sto ostaje je da se makazicama podsisa pero kako bi gusenica dobila malo na cupavosti.U zavisnosti od zelje pero moze i gusce da se namota pa ce izgledati jos cupavije.Mogu i markerom da se iscrtaju tackice ali to je sve stvar licnog ukusa.
Pozdrav!

Materijal:
-policelon zuti,zelni,braon ili bilo koja kombinacija zavisi sta se kome vise svidja
-pero iz vrata petla,ja koristim od domaceg jer je puno mekse od Metz-a ili bilo kog drugog
-udica duzeg vrata,ja sam upotrebio Gamakatsu F-14 #12
A izrada je prosta:
1.Na luk udice pricvrstimo petlovo pero
2.Trakicu policelona(boja po zelji) zasecemo kao na slici
3.Uz pomoc super lepka zalepimo policelon za udicu
4.Osnovnim koncem porebrimo policlon i ostavio ga kod okca udice
5.Namotamo pero prateci rebra od osnovnog konca i sa par namotaja osiguramo pero osnovnim koncem kod okca udice
6.Odrezemo visak pera i napravimo cvor finiserom
7.Jedino sto ostaje je da se makazicama podsisa pero kako bi gusenica dobila malo na cupavosti.U zavisnosti od zelje pero moze i gusce da se namota pa ce izgledati jos cupavije.Mogu i markerom da se iscrtaju tackice ali to je sve stvar licnog ukusa.
Pozdrav!