Hardy Angel TE 9' 5#

musicar

Junior member
Učlanjen(a)
21.11.2006.
Broj reagovanja
8
Na prodaju Hardy Angel TE 9'5# koriscen samo nekoliko puta.
pc310022m.jpg

pc310024.jpg

pc310026l.jpg

bambulica

Newbie
Učlanjen(a)
29.07.2011.
Broj reagovanja
0
::)  ::) pa sta si odlucio., prodati lili ne prodati..?
ako je ZA prodati.., kolika bi mu bila cijena..?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
GORAN R. je napisao(la):
Jedan period sam koristio samo Hardy-stapove -Ima boljih..
ne kapiram sta znaci ima boljih? mislis na ceo proizvodni program ove firme u poredjenju sa proizvodnim programom druge ?
ili struktura grafita hardi stapova nije kvalitetna kao kod ..... stapova ?
po cemu se odredjuje koja firma pravi bolje stapove ? po ceni? po zavrsnom finansijskom izvestaju , koji negde ranije pomenu simpson? ...ili ....??  ???

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Друштво о укусима не треба расправљати.Уосталом ко је то на овом или неком другом форуму компентентан да пресуди да је Sage бољи од рецимо Orvis-a или можда Greys од Marryat-a....То што је неко пецао са штаповима које сам случајно навео даје му једино за право да да своје мишљење о истим а не оцену ко је бољи.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A zasto ne otvorite diskusiju bolje-gore, i ne spamujete oglas coveku.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Неби требали да спамујему оглас али и он га је поставио где не треба  :blush:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
E pa onda i ja da se zapljunem :D

U pitanju je izrazito krut stap, jako skup svojevremeno. Koliko je dobar necu da procenjujem, nekome sigurno jeste ali stap definitivno nije namenjen za ovo nase pecanje pastrmke, lipljana, klena,...

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Svojevremeno unazad par godinaOvaj model Hardy-a je bio top model -najbolji u celokupnoj njihovoj paleti a cenovno je bio daleko iznad svih konkurenata.Sto se cene tice mozda je i bio malo precenjen-u odnosu na ostale proizvodjace.Svakako da ima boljih naravno,jer se prizvodnja modernih stapova sad zasniva na drugacijem konceptu izrade,potpuno drugaciji sastavi materijal.

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Poslovna politika firme se zasnivala na tome da u svom programu imaju brz stap.Uradili su seriju ANGEL koji je javnosti predstavljen kao stap sa extra fast index.Medjutim desavalo se da blank stapa od velike prenapregnutosti i krutosti puca.I sam znas da je bilo takvih slucajeva kod nas,Ja ih bar znam za pet.Zbog cega je dolazilo do tog pucanja-Verovatno je greska bila da se htelo mnogo- a dobilo ocito malo.Kako rece jedan lik iz njihovog menagmenta.Da bi otklonili sve nedostatke koji je imala ser Angel poceli su sa ubrzanim radom na ser.koja bi imala sve atribute dobrog stapa ali od ideje za brzinom nisu odustajali.Angel TE.je koliko toliko ublazio te negativne pojave,Mada su morali da proizvodnju ponovo izmete iz Chine na Ostrvu
dakle razlika postoji i ona je osetna.Pomena radi da se samo ser.Gladston i Angel radi na ostrvu-Ostali proizvodni programi Greysa i Hardy-a su i dalje u zemlji zutih ljudi.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
GORAN R. je napisao(la):
Pomena radi da se samo ser.Gladston i Angel radi na ostrvu-Ostali proizvodni programi Greysa i Hardy-a su i dalje u zemlji zutih ljudi.

Ja stvarno ne znam zasto se gotovo po pravilu pljuju proizvodi uradjeni u zemlji zutih?!
Skupo ne znaci uvek i dobro.

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Licno nista nemam protiv i nemam razloga da pljujem -samo sam naveo fakte koji se se trenutno zasnivaju
osim toga, nisu jedini u toj poslovnoj politici. Opste je poznata cinjenica da se gro firmi zapadnih zemalja orijentisala
istoku-Razlog opste poznat,Jeftina radna snaga -materijali koji su takodje blizu i dostupni a pri tom jeftini.
Za drugu konstataciju,koju pominjes da je cena merila kvaliteta a da pri tom nemora da znaci da je dobro.To je vec nesto drugo i ima mesta za neku ozboljniju raspravu.
Ima jedna opste poznata izreka-Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari.

Vrh Dno