Homemade Waders

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Posto se bavim, stampom na tekstilu, kao sto neki od vas i znaju  :), u svom okruzenju imam dosta ljudi, koji se bave sivenjem, izradom sablona, i ostalim stvarima u toj bransi, pa bih mogao da ih angazujem, u vezi izrade wadersa.

Palo mi je na pamet ( mozda je i sulud i preambiciozan potez ), nabavka gorotex materijala, i ostalih potrebnih stvari za izradu kombinezona.

Posto ja jos i nemam Waders ( koristim cizme dupetare ), i nemam iskustva sa istim, na sta bi trebalo obratiti paznju, prilikom izrade. Osim naravno da ne propusta vodu  :D.

Ideja mi je da se napravi Waders, pristojnog kvaliteta, po pristupacnoj ceni.

Ili mozda mislite da je ipak sulud i preambiciozan potez, i da se ne vredi upustati u tu avanturu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ekstra potez.....samo fa se nadje matetijal. Savovi i membrana su najbitniji....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ne moye on da pomogne ne treba Nebojsi XS varijanta nego XL  :hammer:

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Ma materijal ce se naci. Takodje imam i poznanike, koji cesto putuju u Tursku, bas tim povodom. Imam cak i neke kontakte, direktno iz Turske. Ako tamo nema materijala, nema nigde ;)

Ne mislim ja samo za sebe da uradim vec i ako moze malo da se pusti na trziste. Dok se plati izrada sablona, nabavka materijala, sivenje..... svega ostalog, definitivno je isplatljivije izdvojiti 150-200 evra i kupiti gotov. Ne isplati se to raditi za 1 komad.

E sad, koliku bi to prodju moglo da ima, Srpski Waders  :), pored svih ostalih svetskih firmi..... pitanje je.

Za sad je sve to samo ideja, Detaljnije cu se raspitati, koliko kosta uopste ta investicija. Ako je preskupa.... da se ne zanosim bez veze.

Oholi, mozes i ti u Kini stvarno da nadjes materijal, sigurno povoljno.... :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Znači Milan Špirić dobija jaku homemade konkurenciju :hammer:

P.S. Šala Nebojša mollim bez ljutnje... Ako nešto nikada ne bih kupio to bi bio homemade waders  ;)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Već zamišljam sijaset video klipova kako Nebojša demonstirira kvalitet kombinezona  :hammer:
Probaj jednom se živi nemoj da se kaješ doživotno!

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Znači Milan Špirić dobija jaku homemade konkurenciju :hammer:

P.S. Šala Nebojša mollim bez ljutnje... Ako nešto nikada ne bih kupio to bi bio homemade waders  ;)

Hahaha, naravno Milance, bez ljutnje.

Volim da procitam  misljenja, zato sam i postavio temu. I ogradio se da je mozda sulud i preambiciozan potez. Mozda sam pogresan naslov postavio, nisam mislio da bude homemade. Uzmi iglu i konac i zasivaj  :D.

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
tommylee je napisao(la):
Već zamišljam sijaset video klipova kako Nebojša demonstirira kvalitet kombinezona  :hammer:
Probaj jednom se živi nemoj da se kaješ doživotno!

Hahahaha,

Milan Spiric ce da rezira reklame. A manekena jos trazim.

Salu na stranu.
Mislim da je ideja dobra, ali koliko je realna, raspitacu se.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Materijal ne bi bio problem, ne veliki, al` spajanje savova...

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Spajanje savova, se sigurno radi, konac + lepak. Pretpostavljam da lepak tu igra glavnu ulogu. I za pocetak se uradi model sa sto manje spojeva, da bi bile manje prostora za gresku.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Mislim da se rade nekako i bez savova. Samo lepljenje....savovi su najveca jebada.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Malo sam se konsultovao sa ljudima, ali ipak je preambiciozno. Barem za mene.

Sve ovo moze da se uradi bez problema. Samo je poenta u ovoj masini za lepljenje savova.

Ta masina mora da bude vrh kvaliteta, jer koliko sam razumeo, nema vracanja. Ako iz prve ne zalepi kako treba, odmah je skart.

https://youtu.be/KiWOtzwibL0?t=2m28s

I sigurno je preskupa.....

Vrh Dno