IMITACIJE PRIRODNIH MATERIJALA???

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
BISTRO NARODE! ,,Surfujuci,, po ovom nasem forumu naisao sam na jedan zanimljiv komenta od bivseg clana Mixmastera gdje on kaze da nije ljubitelj prirodnih materijala za izradu musica pa vas ja ovdje sve kao buduci pocetnik u vezivanju musica pitam da li postoje imitacije bilo kojeg prirodnog materijala? Ako ne bas bilo kojeg onda navedite za koje materijale postoje njihovi ,,vjestacki blizanci,,?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
pa za pauna imas ice dubb boje peacock ili jos bolje peacock black. imas poliproplen koji je ok za krila itd. za ostalo ne mogu sad da se setim..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ovako. Pridoni materijali su po nekim svojim svojstvima kako deluju u vodi za mene iznad mnogih sintetičkih materijala ali postoje alternative skoro za sve. Npr. za Bucktail lepo mozes da zamenis Slinky Fiber...sasvim je to solidno resenje koje i ja koristim kada mislim da mi je to potrebno. Za sve postoji neka alternativa. Za Marabou imas pseudo marabou sintetiku...itd.

Od cega ces sve da radis musice to je tvoja odluka, kreativnost, inovativnost itd.

Njabitnije je da dobro poznaš materijal sa kojim radiš.

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Pa za pocetak cu vezati nesto osnovno. Evo na primjer Zecje uvo, fazana, princa, aleksandru, vuli bager, malo jednodnevkica, malo gamarusa i to je to... Koja je za te musice adekvatna vjestacka zamjena? Izvinjavam se ako gnjavim... :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ako ces to  da radis (Zecje uvo, fazana, princa, aleksandru, vuli bager)  to neces uraditi sinetikom. Mozda samo nesto nalik tome. Ne izbegavaj prirodne materijale ako ne moras. Prirodni materijali su u mnogim slucajevima skoro-nezamenjivi.  Kombinovanje jednih i drugih je cesto super stvar. Moj savet je da se drzis na pocetku originalnih recepata. Da uđeš u priču ;)

Vrh Dno