Vežete li muve na jig glavama? Ja to radim još od kada sam počeo da radim strimere. Prije devet godina sam radio na velikim jig glavama za smuđa. Tada stvarno nisam imao pojma šta se sve koristi i dal itko ovo koristi. Tek kada sam se preselio u Slo. i poče isključivo da se bavim mušičarenjem, tek kada sam počeo pravilno da učim i vežem muve sam polako spoznavao tehnike i materijale. Vremenom sam otkrio i ovakve imitacije. Nešto sam video po trgovinama nešto na internetu. Za mene je to bilo ohrabreenje buduči da sam sa flytyingom započeo ko' naši pioniri koji nisu imali baš toliko literature i izvora iz kojih bi učili. Radio sam večinu toga iz glave i od materijala koji sam nalazio na raznim mestima. Započeo sam iz ničega
ali i sa takvim brljotinama od muva sam ulovio ribu koju sam želeo
Do danas več je prošlo godinu dana kako nisam navezao niti jednu jig muvu. Zadnja dva dana mi se roji neka ideja po glavi. Da napravim nešto slično po uzoru wooly bugera i graševca na jig glavi. Danas sam na maloj jig glavi navezao neku moju verziju 5cm peša. Od materijala sam koristio: marabou, krystal flesh i ultra chenille. Prosto i jednostavno. Jedva čekam da ga isprobam na pastrmkama. Sigurno se ove kombinacije materijala nisam setio prvi ali to mene neinteresuje jer ova kombinacija je nastala iz mog razmišljanja i materijala kojim raspolažem

Do danas več je prošlo godinu dana kako nisam navezao niti jednu jig muvu. Zadnja dva dana mi se roji neka ideja po glavi. Da napravim nešto slično po uzoru wooly bugera i graševca na jig glavi. Danas sam na maloj jig glavi navezao neku moju verziju 5cm peša. Od materijala sam koristio: marabou, krystal flesh i ultra chenille. Prosto i jednostavno. Jedva čekam da ga isprobam na pastrmkama. Sigurno se ove kombinacije materijala nisam setio prvi ali to mene neinteresuje jer ova kombinacija je nastala iz mog razmišljanja i materijala kojim raspolažem