Kako stoji Rzav sa ribom?

Jakov

Newbie
Učlanjen(a)
03.08.2023.
Broj reagovanja
3
Planiram neko kampovanje sa drugom od 3.aprila jer se ne ide u skolu, odabrali smo Rzav jer mi se ucinio kao lepa reka sa dosta ribe. On i ja samo hvatamo i pustamo, zanima me da li ima ribe, ako je ima gde je ima i gde bi bilo dobro mesto za kampovanje ako neko poznaje teren. Hvala unapred svima koji podele svoja iskustva:grin:.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ne stoji dobro. A i to sto ima bude del9va reke sa ribom pa prazni delovi. Teska reka cak i za ljude koji je jako dobro znaju.

andro031

Newbie
Učlanjen(a)
30.06.2024.
Broj reagovanja
50
Najvise idem na Rzav, i jako je teska reka za ribolov. U nekim delovima ribe nema uopste, ono gde ima su uglavnom nepristupacni delovi. Ako ste bas odlucli da idete tamo, preporucujem deo oko sela Svrackovo jer ima lepih mesta za kampovanje i solidnih delova za ribolov. I spremite na konstantno probijanje kroz zbunje i kamenje. :)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Koliko je meni poznato Rzav je zabranjen za ribolov, potpuno i svuda, na celoj reci, proverite pre polaska da ne bude problema i propadne Vam kampovanje... reka je lepa, sareni tereni ali devastirana, prema mom kriterijumu premalo ribe da bi se islo na nju i pokusao ribolov...prava steta

Jakov

Newbie
Učlanjen(a)
03.08.2023.
Broj reagovanja
3
Koliko je meni poznato Rzav je zabranjen za ribolov, potpuno i svuda, na celoj reci, proverite pre polaska da ne bude problema i propadne Vam kampovanje... reka je lepa, sareni tereni ali devastirana, prema mom kriterijumu premalo ribe da bi se islo na nju i pokusao ribolov...prava steta
Hvala na odgovoru, zasto je tako lepa reka devastirana, bas steta.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ne mogu da skontam da nekom nije palo na pamet da napravi revir i poribi to?

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.253
Ja godinama ne mogu da ukapiram kako nekome nije palo na pamet da sa kaznama od krivolova mogu da pune budžet…
Daš nekome da napravi revir, opet puni budžet…
Ma lakše je postaviti mini HE jer što bi pare išle u budžet kad mogu u džep. Ovaj nizak vodostaj je devastirao reke bez toka, nigde vira a nema ni vode da ga napravi jer je u cevkama.

• Like
Reagovanja: eko

andro031

Newbie
Učlanjen(a)
30.06.2024.
Broj reagovanja
50
Zaista ne znam, postoji li bilo koji nacin na koji bi mi ribolovci mogli da se organizujemo i uticemo da se nesto promeni?

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Zaista ne znam, postoji li bilo koji nacin na koji bi mi ribolovci mogli da se organizujemo i uticemo da se nesto promeni?
Pokusavali smo jos od vremena kada je imalo ribe, ali nema smisla. Jos uvek se govori o tri brane, jedna je vec gotova, a TO ZNACI DA CE RZAV TECI KROZ JEZERA.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Nije jos zavrsena, 2027 je kraj radova u Svrackovu, prva u nizu. Gradi se vise od 10 godina....

Vrh Dno