Kliperi

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ne znam da li ih koristite i da li su vam neophodni. Meni su simpaticni i prakticni, sve je nadohvat ruke i nista ne zavrsi u vodi.

Poceo sam ovu temu zato sto su relativno skupi a ja sam ih provalio za 60 din. Nisam ispitivao kvalitet jer sam ih skoro nasao a nisam pecao ali za te pare neka traju i godinu dana, spasicu pean i grickalicu i ko zna sta jos.

Ako nekom treba tu je pm pa cemo nesto da smandrljamo ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
strashni,de si navatao te klipere?veoma me interesuju.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Kod mene u Kragujevcu ima kineska robna kuca koja je sredjena vrhunski, stvarno da covek ne pomisli da je kina. Cackao ja nesto i gledao i naletim na kliper u kombinaciji sa hemijskom olovkom. Lako se prikaci na neki dzep, lepo drzi a dole visi velika zamozatvarajuca kukica. Jedino sto nisam isprobao koliko ce da traje ali sam odmah capio 4 komata :whistle:

pedjats

Newbie
Učlanjen(a)
04.03.2010.
Broj reagovanja
0
Slazem se sa tobom Strashni, nije lose imati kliper kod sebe, moze zatrebati....ja sam nasao u jednoj prodavnici u Trsteniku prilicno kvalitetan kliper za nekih 300 kinti.....  :)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ma oni sugavi kineski brzo crkli, koliko para toliko i muzike.
Meni nista nije slobodno nad vodom, sve visi i sve je vezano. Sad imam neki prsluk koji ima spiralne gajtane pa ne koristim klipere nego njih ali su svakako jako korisna stvar  :tbumb:

Vrh Dno