knjige

OSX

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2007.
Broj reagovanja
0
Knjiga se zove "The Fly-Tying Bible by Peter Gathercole", ja je imam u pdf_u, al je malo veliki file... cca 70 MB... moze se skinuti sa eMule....

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Pozdrav OSX i dobrodosao na sajt,
Imam tu knjigu i preporucujem je svakom.Pogotovu je dobra za pocetnike jer ih na veoma jednostavan a opet veoma uspesno uvodi u svet vezivanja muva. Mada nosi naziv Bible ja ipak samtram da je ona osnova i da ne treba da se zadrzimo samo na njoj, vec da bude osnova za dalje vezivacko usavrsavanje!
Salut

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
"The Complete Book of the Grayling" - jedna od knjiga koju planiram (več duže vreme) kupiti. Dal' tko od vas poseduje tu knjigu...ili još bolje postoji li ta knjiga u pdf formatu  :D ;) ??? 
Ako postoji u pdf-u onda se sigurno radi o "home made"... ;) :)

Ovde se da kupiti http://www.amazon.co.uk/Complete-Book-Grayling-Ronald-Broughton/dp/0709064233/ref=sr_1_3/203-9498918-3479944?ie=UTF8&s=books&qid=1181859987&sr=1-3

Durlanac

Junior member
Učlanjen(a)
27.07.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala za URL knjige ali ja cu ipak da se zadrzim na PDF ;) - u i zato ko hoce mogu da mu je reznem na cd i zavrsena stvar mislim da je tako mnogo bolje i jeftinije i naravno sigurnijestoga
apelujem na sve koji imaju bilo koje knjige ili sve sto je vezano za musicarenje (vezivanje casting step by step .....itd) da postave link do toga ili da se razmenimo ovako preko site musicarenje.org

IMAM DOSTA MATERIJALA STEP BY STEP IZRADE MUSICA MOGU DA NAREZEM KO HOCE SAMO TREBA DA SE JAVI

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ma fora je u tome da nas ne zbrznu zbog piraterije....zato kao  :-X a sta radite po PM u ;)

Durlanac

Junior member
Učlanjen(a)
27.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ma brate sve bi ja to uza zid pa metak u celo
nego jel si mozda cuo  da je neko zbog piraterije u srbiji bio kaznjen (mislim na internet) SEM MENE I NEKOLIKO DRUGOVA OZLOGLASENIH HAKERA '99

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
naravno da niko nije, ali sto da ovaj sajt bude prvi. Sigurno nece, ali ko bi ga znao. Mnogi mu ne misle dobro  :doh:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Jeste Durlanac! kako da ne...
Nema veze da li je iz Srbije ili nije. Hosting kompanija koja pruza uslugu hostovanja sajta je ta koja ce da te ugasi prva, a ne onaj koji ima autorska prava za "kradjenu robu". Meni tako nastradao jedan od omiljenih sajtova. :(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
u PM-u šuškamo o šeranju  ;) ... to svi rade, pa i oni koji kazne dele piratima imaju pirate po kući ali o tome se ne zna ništa  :-X ššššššššššššššššššššš Ima neka novost da u EU downloudanje te vrste nije kažnjivo ili neče biti ako je za vlastite neprofitabilne svrhe. Može biti kažnjivo skidanje filma koji nije još odigran u kinu ili tek igra. Ipak treba biti oprezan  ;)
Ja bi najradije imao sve originale bilo da se radi o filmu ili programu ili bilo čemu drugom. FInancijski mi to nije moguče ali heheh ovako preko share networka jeste  :bleh: Čak i da imam financiske mogučnosti najpre bi ja skinuo sa neta i uverio se dal želim dati pare za to. Glupo mi je platiti nešto što neču koristiti. Demo stvari ne volim jer su uvek puni bug-sa i ne pokažu stvar kakva jeste. Share net's FTW  :smoke: ali ajmo o tome preko PM-a  :)

Durlanac

Junior member
Učlanjen(a)
27.07.2007.
Broj reagovanja
0
lazza je napisao(la):
Jeste Durlanac! kako da ne...
Nema veze da li je iz Srbije ili nije. Hosting kompanija koja pruza uslugu hostovanja sajta je ta koja ce da te ugasi prva, a ne onaj koji ima autorska prava za "kradjenu robu". Meni tako nastradao jedan od omiljenih sajtova. :(

slazem se sa tobom u potpunosti i naravno imam svastaali onda na PM i mozemo da se razmenimo ako ima neko neku knjigu mozemo da se cujemo ovako i da je ja skeniram posto sam se sve sam naucio pa bih voleo i malo literature da procitam ako ima neko nesto UNAPRED SAM ZAHVALAN

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ima li tko "The Complete Book of the Grayling"? 

41GA0GCYVQL._AA240_.jpg

Vrh Dno