Ko vezuje blankove ?

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Ima li neko od forumasa da se bavi ovom rabotom a da je blizu Bajine Baste, treba mi motanje vrsnog dela Launcha imam tri snake sprovodnika za njega i blank vrh, znaci kratak sam za jedan snake sprovodnik i vrsni u pitanju je stap 590-4, nije mi hitno to mi je rezervni stap i slucajno sam nasao vrh za njega.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Igore,ne znam da li u tvojoj okolini ima neko ko to radi,ali,Peđa iz Kruševca to radi vrhunski i nije skup.Evo telefon,pa ga kontaktiraj 064-182-43-04

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
St.Igor je napisao(la):

Nema na čemu.

Video sam Danetove štapove samo na slikama i ne sumnjam da ih odlično radi,ali,Dane živi malo dalje.Svi koji su videli SAGE RPL 390 koji je uradio Peđa,ostali su bez teksta!

catizr

Junior member
Učlanjen(a)
03.07.2010.
Broj reagovanja
1
Probaj i na varalicar.com -Vorbis (Dule Kovacina) on ti je u Bg-u,radi u PKVM Sistemu. Ili idi do MG servisa ........

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Pedja iz Krusevca radi najbolje i sa najkvalitetnijim komponentama

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
A ti si , Ivke, vidio Danetove radove, radove Duleta Kovačine, MG servisa, Ljubiše iz Karlovaca Sremskih, Mitrović Dragana?

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
zekafly je napisao(la):
A ti si , Ivke, vidio Danetove radove, radove Duleta Kovačine, MG servisa, Ljubiše iz Karlovaca Sremskih, Mitrović Dragana?
Moje misljenje je mozda i subjektivno, Pedja je moj drug. Video sam vise HAND MADE stapova nego sto ti mislis. Vidjao sam radove mnogih domacih i stranih malstora, nekih i sa tvog spiska. Posedujem i par stapova odradjenih i u Nemackoj firmi CMW. Ajde ovako, OD SVIH HAND MADE STAPOVA, A VIDEO SAM RADOVE MNOGIH DOMACIH I STRANIH MAJSTORA, PEDJA RADI NAJBOLJE! :whistle:

Vrh Dno