koje visoke čizme ??

milankrezner

Senior member
Učlanjen(a)
14.12.2012.
Broj reagovanja
0
odlučio sam uzeti visoke čizme za ribolov, za početak bi uzeo one od PVC materijala, malo sam tražio i naišo kod mene u trgovinama na one do guzice i one visoke do prsa ista im je cjena, pa me zanima kako je u takvima biti proljeće, ljeto, jesen,,

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E sad jbg koliko gazis u vodu duboko. Ja ima do pojasa Tigrove gumene cizme sa neoprenom unutra to mi je za Gradac ( ako su jos zive posto sam ih pozajmljivao ortacima :( ) I imam waders Simms G3 za Drinu..

milankrezner

Senior member
Učlanjen(a)
14.12.2012.
Broj reagovanja
0
Pa zavisi kako kad, najgore mi je kad mi zapne negdije varalica ili muha u dublje djelove pa sa onim cizmama do guzice nemogu jer je malo dublje a sa ovima do prsa bi mogo ic, a sto se tice ljeta vjerovatno ce biti gadno vruce al kad razmislim ako negazim u dublje djelove mogu ih ufrkati do guzice da mi budu, mislim da je prednost ovih do prsa bar po mome razmisljanju

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A kako ces da otkacis ako je dublje od guzice iako imas kombinezon ? da ronis  :hammer: :hammer: :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Za leto ti ne treba kombinezon,niti waders,niti cizme nista,samo jedan sorts kina made,i gazi do jaja vodu,taman da se razladis malo  ;) :hammer:

milankrezner

Senior member
Učlanjen(a)
14.12.2012.
Broj reagovanja
0
Pa necu da ronim al doguzice mogu u vodu sa kombinezonom al sa cizmama nemogu

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ocigledno je da tebi prioritetnije dodje camac nego cizme ili kombinezon...ako su tolike dubine,bolje neki camac,nemoj da se igras da napunis cizme vodom,pa ces da otkacis musicu posle...  :smoke:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ma gazimo do guzice tj pojasa ali kako ces da se sagnes I otkacis varalicu a da se ne pokvasis????

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
milankrezner je napisao(la):
a nije baš tako, pa el ti negaziš u vodu do guzice
Iskreno,ja gazim do grudi,ali najmerodavnije mi je do pojasa,s' tim da ja ne nosim niti kombinezon,niti cizme,niti waders...nista od toga,i mnogo je bolje kad ti 'ladna voda samara muda,nego kad se ista kuvaju u kombinezonu!  :D ;)

milankrezner

Senior member
Učlanjen(a)
14.12.2012.
Broj reagovanja
0
:doh: ma nisam mislio da se saginjem ako zapne na dnu onda samo kidanje  :hammer: nego ako zapne negdije na sred rjeke za neku granu a nemožeš granu polomit tu je problem,

dobro je dok je ljeto i topla voda onda nek šamara po mudima, al u prolječe i jesen, normalno nije za duga stajanja u vodi nego za par zabaca i bjež van  :D

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Izvini sto skrecem sada sa teme, zanima me sta mozete da kazete za kombinezon marke Mikado model UMS-03? Hvala

Vrh Dno