koje visoke čizme ??

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Više bi mu lego šlem-metalni-vojni čisto da mu ne pada svašta na pamet  :D !

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nikolavb96 je napisao(la):
Panteru, uzmi odgledaj Sasvik prirodno gde pletu nakurnjake i stvar je resena :)
Hahahahahha jel to ono kad Joca izvadi kurtu pa poce da mu navlaci nakurnjak?
gledao sam,umro sam od smeha,pa sta oces,to je - sasvim prirodno!  :D :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
milankrezner je napisao(la):
odlučio sam uzeti visoke čizme za ribolov, za početak bi uzeo one od PVC materijala, malo sam tražio i naišo kod mene u trgovinama na one do guzice i one visoke do prsa ista im je cjena, pa me zanima kako je u takvima biti proljeće, ljeto, jesen,,

Moja savet, vrlo iskren je kupovina pantalona....disuca varijanta i da te sunce ogreje.
Sa njima gde god ti srce prohte...Gazio sam u jednom modelu po Drini, a ona ti je reper svega.

milankrezner

Senior member
Učlanjen(a)
14.12.2012.
Broj reagovanja
0
je al za sada su mi malo skupe, vidit ču možda budu kakvi popusti kod mene pa se nešto uzme iznenada  :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Proticu nesreco ne navlaci decu na shopping :p

Ma moram, zao mi ljudi..beah i Ja mlad nekad davno, stede danas maloletnici a ondaK kad dojdu u nase, godine...mislim rane 40-te, prostata off, kohonesi u minusi, piski se na 10 min... :doh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E to jeste.naravoucenije cuvajte ponos :) kupuj samo Simms  :hammer: :hammer: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Razumem dobro Milana Kreznera, "punom guzom lako je kakiti", dok nisam kupio Simms G4 trosio sam samo Taimenove waderse... probao sam po jos koje druge ali bilo mi zao spucati 200+ €urona na nesto srednje, radije sam par sezona nimilosrdno trosio dva taimenova dok mi se nije ukazala prilika za G4. U međuvremenu sam padao u iskušenje da ipak uzmem onaj za kakvu paru više, probavao, čitao tuđa iskustva, slušao tuđa iskustva itd. Vremenom sam postajao sve tvrdoglaviji u smislu ili Taimen ili Simms-ov vrh. Evo, jos uvek imam prvog taimena i jos uvek je upotrebljiv, nigde nepusta, imam i drugog skoro ko nov i njih koristim za najgpre terene (blato, sranja kojekakva) a Simms G4 tu niti sekunda nisam pozalio niti jedne ulozene pare...ko moze da si ga priusti nema sta da razmislja.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
sebastian je napisao(la):
...ko moze da si ga priusti nema sta da razmislja.
druze kad se budemo sreli videces ga kod mene ubedio si me  ;) :tbumb:

Nije mi bila zelja da se zbog mene iskasljes za 700€+  :lol: ali ta ivesticija je veoma pametna. Da sad imam tolikomlove viska uzeo bi si iste za rezervu.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
http://www.carpologija.com/index.php/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1255&category_id=15

U Carpologiji u NSu sam naleteo na ove i cini mi se da su ok a i cena je pristupacna... Najbitnije od svega je da daju robu na cekove tj. rate...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Acko, Nije mi bila zelja da se zbog mene iskasljes za 700€+  :lol: ali ta investicija je veoma pametna. Da sad imam toliko love viska uzeo bi si iste za rezervu.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
sebastian je napisao(la):
Acko, Nije mi bila zelja da se zbog mene iskasljes za 700€+  :lol: ali ta investicija je veoma pametna. Da sad imam toliko love viska uzeo bi si iste za rezervu.
nije druze frka jedan kasalj gore dole nije strasno  :tbumb: ali znam zasta kasljem ;)

Vrh Dno