Komplet za bandara i stuku

neca

Newbie
Učlanjen(a)
17.02.2022.
Broj reagovanja
3
Pozdrav

Zeleo bih da zajedno sa vama sastavim jedan komplet za pecanje bandara i stuke.najvise bih isao na jesero ada ciganlija tamo uglavnom ima sitnih stukica i bandara sto ne znaci da nema i velikih😀

Pa da vidimo sta vi mislite sta je pametno kupiti.izbor stapova kod nas i nije neki a i ja ne zelim da dam bas nesto mnogo para.
Stap bih ovako nesto mozda :https://eurofish.co.rs/vision-super-hero-9-5.html
Sta vi mislite?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.409
Care, samo zbog malo vecih strimera i lakseg daljeg izbacaja bih uzeo u obzir jaci stap. A sto se tice stuke i bandara mogu lagano trojkom napolje da lete. Vecina njih.
Sta imas trenutno od opreme?

neca

Newbie
Učlanjen(a)
17.02.2022.
Broj reagovanja
3
Trenutno imam greys GR20 #4
Mekan mi mnogo za strimer to je sigurno.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.409
Ada ne bistra, ne moraš bogate strimere. Ok je i siluetu da ubadas. Tipa neka dlaka poput bucktaila. Ili neka sintetika. Pricam o strimerima o nekoliko cm. Sve preko ja bih realno 6icu uzeo. Jer 4ka i 5ica nisu preterana razlika

neca

Newbie
Učlanjen(a)
17.02.2022.
Broj reagovanja
3
Onda da gledam neki #6 ili #7 bolje mi bice mi univerzalniji.
Koji mi kanap dobar za stuku i strimere?da uzmem u eurofischu?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.409
To pitaj Sala. Ja iskreno slabo razmisljam o kanapima. Stavim sta imam. Sale zna dobro.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
33
Onda da gledam neki #6 ili #7 bolje mi bice mi univerzalniji.
Koji mi kanap dobar za stuku i strimere?da uzmem u eurofischu?
Probaj ovaj da razmotriš ako vlasnik želi da ga proda.

Štos je što bandara možeš sa bilo čim da izvučeš, pogotovo sa tom #4. Dok #6 ili #7 će ti značiti sa štukom i zabacivanjima sa velikim strimerima. Uvek je bolje da ideš na par različitih struna tipa tonuće potpuno, ili samo sa tonućim vrhom, leaderima..a da strimeri budu lagani. Verujem da će ti trebati malo vremena ubodeš koja prezentacija ti je potrebna u datom momentu. Predlažem ti i kupovinu čekrka sa rez.špulnom.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
161
Velike strimere teško možeš bacati sa štapovima klase #6 i 7, Za štuku minimum štap klase #8.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
33
Slažem se da za ugodno pecanje moraju dva štapa. Bacao se mladicarski strimer i sa #6 ali svakako nije to to..

Vrh Dno