Košulja

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
E što sam vidio na EWFFA mitingu košulje kod onih EFFA -ovaca...Nešto sam se napalio da imam i ja jednu,ne mora da bude sa znakom EFFA,samo da je zelenkasta,onako,Orvis zelenkasta...Ima li ko kakvu ideju?

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
:tbumb:
Zanimljiv detalj. Zeko ako nadjes neku "adekvatnu" zamenu javljaj.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Insert Quote
E što sam vidio na EWFFA mitingu košulje kod onih EFFA -ovaca...Nešto sam se napalio da imam i ja jednu,ne mora da bude sa znakom EFFA,samo da je zelenkasta,onako,Orvis zelenkasta...Ima li ko kakvu ideju?

zeko, odgovor je vrlo jednostavan. prvo polozis za instruktora, onda na brzinu i za mastera i OPASNU kosuljicu dobijes gratis. eto.  ;)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
:tbumb: :D :D :D :yeswink: :yeswink: :hammer: :hammer:

E ako si mu to rekao......vala dobar odgovor,dobro i Zeka maše...pa nek polaze......a dotle,Mile Dragić izbacio novi model košulje sa kombinacijom materijala-pamuk/sintetika....sa dišućim elementima ;)...biće fotki na BIZ-u a stavicu i na ORG-u u toku dana.....Pozdrav ekipi Nišlija(Ribničkoj5+)...

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
A ti bi bata Joco mogao imati vaške!!!!!Pa za koga navijaš,BRE???Di je tu podrška članu i kolezi???Eh,mladost loodost...

Sam da ti kažem,Kuzmo,plus možda i dobiješ,al pivo????HA

E ,Kuzmo,dobra ona tvoja Trilogija,nešto mi ne izlazi iz glavudže.UHHH

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Košulja je vrlo bitan detalj ako hoćete da budete moderni. Evo, ja živim u ulici sa jedno deset novih fancy kafića ispred kojih sede mladići sa svakojakim košuljama. Oni koji imaju najskuplje i najmodernije pecaju najlepše devojke. Potpuno mi je jasno zbog čega plaćaju i po 200 eura za taj deo garderobe, jer sam i ja nekada bio takav.
Međutim, nikad mi nije bilo jasno šta postižu mušičari pomoću skupocene i moderne košulje? Koga "upecaju" na to?
Evo, ja nosim jednu običnu pamučnu košulju sa nekoliko rupa već skoro dvadeset godina. Vidim je na snimku sa pastrmkom iz Temske, od pre dosta godina, ali i na slici sa somom i mrenama od prošle godine. Sva je izgužvana, smrducka i pomalo pocepana, ali jedno zasigurno znam. Kada bi je stavili u neki muzej i napisali da je baš takvu nosio onaj čiča iz Hemingvejeve priče koji je lovio sabljarke, publika bi bez razmišljanja poverovala da je originalna, ribarska...
Modu diktiraju modni kreatori, manekeni i popularne ličnosti. Toga ima i u našem svetu mušičarenja. Nekima je uzor EFFA instruktor, a drugima čiča iz čamca, sve zavisi od toga zbog čega ste u mušičarenju i koga "pecate". Ja sam u ovoj drugoj grupi. Jesam li ostao jedini?
main.php
main.php
main.php

Kupio sam je krajem osamdesetih i nosio prvo po gradu. Kada je izašla iz mode ubacio sam je među ribarske, odrpane stvari. Pere je kiša, a toliko je natopljena mirisima i ukusima da bih mogao od nje da napravim dobru riblju čorbu. Bio bi to dobar mix ukusa puno različitih vrsta riba.  :hammer:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Jesi,nadam se.

Meni košulja jeste modni detalj.Ne volim da smrdim ni kad čistim oko kerova,a kamoli kad idem da lovim ribu s drugarima.A što se tiče mušičarske košulje,ona baš nije pamučna,i to je ono što mojim napaćenim leđima treba.Nema znoja,nema ni ležanja u krevetu.E sad,pošto ja nešto i radim u životu,svaki dan odsustva s posla,direktno znači i manje para u budžetu za pecanje.Pa ti sad vidi dal' sam u pravu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ma, i meni je ta košulja itekako modni detalj. Možda Rabbit nije dobro razumeo. Samo ne pratimo istu modu. Isto kao što nije ista hip-hop i country moda, tako ni mušičari nisu uniformisani. Malo sam preterao sa onim o mirisu moje košulje, ali u mom ribarskom "modnom" pravcu, poželjno je da košulja bude stara, miriše na ribu i bude uflekana.
Zamisli da Ernestov starac koji vadi sabljarku nosi lepu košulju  ???. Znaš, neko je u detinjstvu slušao tu priču, pa postao mušičar još kao dečak. Kako ga naterati da plati 150 eura za ribarsku košulju? Pre bih dao u dobrotvorne svrhe 150 evra nego što bih ih dao na to.
Pazi, ja ni za prijem kod predsednika države ne bih kupio košulju skuplju od 40 evra, a kamoli za susrete sa babama koje okopavaju ponišavske bašte. Za njih imam specijalnu garderobu i miris koji ih odmah odbija od svake perverzne pomisli. :hammer:
Ne bih da polemišem. Toliko o mojoj ribarskoj košulji.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
MIX vise te ne vozim u ribe  :bleh:, moram da sacuvam sediste od tvoje kosulje  :hammer: :hammer: :hammer:.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
cerebrum je napisao(la):
MIX vise te ne vozim u ribe  :bleh:, moram da sacuvam sediste od tvoje kosulje  :hammer: :hammer: :hammer:.
Izgleda da mi je žena bacila tu košulju. Nema ništa od čorbice  :'(.
Ti, Toni treba da voliš miris prave ribarske košulje i da paziš da se dugo zadrži u automobilu (da ne otvaraš prozor), da te podseća na Toplicu što duže. :hammer:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
rabbit je napisao(la):
A ti bi bata Joco mogao imati vaške!!!!!Pa za koga navijaš,BRE???Di je tu podrška članu i kolezi???Eh,mladost loodost...

Zeko jesam brate mili i lood i mlad, ali ti ne kontaš bre ništa :doh:. Ovo za šulju je trebalo da te motiviše da zapneš opet oko polaganja za instruktora :tbumb:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
rabbit je napisao(la):

bata Zeko, ako ti se ona moja Trilogijica toliko svidja, obecavam ti je NA POKLON
onog trenutka kad budem odlucio da prestanem musicmariti. Vidim da ti je draga, a i lepo ti je legla u ruci dok si mahao. Ima i pored tog pruta dosta onih boljih ali ona je prava poslusna devojcica, zajedno smo oko sedam godina i lepo se provodimo :tbumb:

Vrh Dno