Krc!

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Prosle sezone sam na jednom pecanju kvrcnuo stap olovnim ocima, nekoliko pecanja je izdrzao, ali je samo pitanje vremena bislo kad ce puci. Danas na prvom pecanju posle par zabacaja desio se peh i..... :cry:

Kod abela se kupuje osteceni deo a ako nista od toga nebude cini mi se da nece biti problem popravka , jer treba samo dodati trn.... Ali svakako cu gledati da prvo nabavim novi deo.

abel10fs.jpg

abel26el.jpg

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
368
Ja bih definitivno kontaktirao prvo Abel. A ovaj izlomljeni vrh bih sredio sa trnom, pa ako i dobijes novi od Abela sacuvaj popravljeni kao rezervu.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ne znam kako mi se ovo danas desilo. Uglavnom proveravam spojeve na svakih 10 zabačaja. Eto... desilo se da se malo izvukao jedan deo i u toku zabacivanja krcnulo. Malo se i razlistao blank ali mislim da ima šansi da se popravi.

Prilozi

• krc.jpg
    krc.jpg
    45,1 KB · Pregleda: 236

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Maler Lazo. Sigurno da može da se popravi, samo da se nije mnogo razlistao ovaj deo na slici.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Dragan ti je u komšiluku,ako ti on ne pomogne neznm ko će !

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  nema tu popravke i pomoci. to je znak-zajebi ribolov i cuvaj kanarinca

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Lazzo koji je štap? Ako je neka viša klasa okrpi pa napravi varaličarac od njega :doh: Akciju mu nikada više ne vratiš na fabričku, postaće teži na tom spoju,.... A najbolje da ga batališ, skineš sprovodnike ako vrede nečemu i ostaviš ih za rezervu.
I naravno častiš se novi štap, po mogućstvu Sage. Ne izvlači se nikada i ne puca na spojevima :bleh:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Jenzi Arabella Fly.  :blush: U pravu si... Možda i nije vredan popravke. Već sam se čuo sa Simpsonom i naručio zamenu. Stiže mi Echo ION #8 specijalno za štuke neću više da se zezam sa nižim klasama i pravim all around štapove. :)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jedno pitanje za ljude koji imaju iskustva sa lomljenjem štapova.Elem,pre dve godine slomio sam četvorku na desetak cm od vrha.Ima li vajde da se to šalje na opravku,i kolike su cene iste?Mesto loma je prilično čisto,nisu se rasprskali zidovi.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Zvezdane ja sam krpio takav lom, ubacio sam unutra karbonski puni vrh, izvana ga pojačao i tako mi je izgurao ciejlu sezonu dok mi drugi vrh nije došao od Greysa, da sam čekao bome bi se načekao. Sigurno imaš nekog majstora u okolini da ti to zakrpi ako ne možeš sam (ili nemaš materijal). Vrijedi to pokrpiti sigurno. Biće ti malo krući ali jbga na krutinu se još nije požalila ni jedna u zadnjih par godina  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Moram da odradim taj štap,baš mi je bio taličan.Ko u Srbiji lepo radi te popravke?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Miki MG-SERVIS (011/2754598) je meni više puta krpio sve i svašta. Uvek sam bio prezadovoljan.
Zovni, pitaj, eventualno pošalji štap...
Akcija štapa će se svakako promeniti...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Imaš i Dragan Mitrović tel 066/407-714,radi sve i zna dosta.
U svakom slučaju ništa ne košta pitati ga,a mislim da i Đole može da ga preporuči

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Mito,radio sam jednom štap u pomenutom servisu,promena sprovodnika je bila u pitanju.Čekao sam više od mesec i po dana da uradi i pošalje nazad.Odrađeno vrhunski,ali sam ih potrefio kad su spremali neke šarandžije za nekakvo prvenstvo pa su bili u cajtnotu.Mogao bih kod njega da odradim to ponovo :yeswink:

Vrh Dno