Krema protiv komaraca

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ovog leta smo svi nadrljali sa komarcima,pa stoga zelim da vam pokazem revolucionarno resenje dosadnih ''krvopija''.
Naime,rec je o madjarskom proizvodjacu,krema se zove Szuku,toliko je efikasna da je to neverovatno!
Komarca i ne cujete i ne vidite kada se namazete ovom kremom!
Testirali smo je ja i jos nekoliko mojih drugova,i njom smo svi zadovoljni.
Krema se namaze na ruke,noge,ledja,vrat (ili gde hocete) i nemate sekiraciju da li ce neka krvopija da vas ''napadne''.
Jedina ''mala'' zamerka je sto je dejstvo iste ograniceno na sat vremena,tako da je preporucljivo da posle svakog sata,ponovite mazanje.Nije skupa,cena joj je izmedju 300-500 dinara,ali,verujte,da vredi svaki dinar...ima je u skoro svim bolje snabdevenim apotekama,a i u pojedinim prodavnicama ribo-opreme.Da napomenem,da krema nije otrovna,i nema neki ''specijalan'' miris...
imag0478.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Dobro je znati. Lično imam sreču da na mojim terenima ni ne znam kako izgleda komarac tokom cele godine  :lol:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Szuku je krema koja stiti od komaraca nevidjeno a stara je vise od 20 godina. Medjutim ne koristim je od kada mi je istopila farbu na krovu auta kad sam se naslonio da skinem cizme. Do tog trenutka sam je nemilosrdno trosio.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Boki,hoces da kazes da prilikom naslanjanja na auto,sa ruke ti se skinula krema,ostala na auto,i skinula farbu  :eek: sto znaci ...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Nije otrovna ali skida farbu sa auta hmmmm... to mi pa budi sumnju..

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
black panther je napisao(la):
Boki,hoces da kazes da prilikom naslanjanja na auto,sa ruke ti se skinula krema,ostala na auto,i skinula farbu  :eek: sto znaci ...
To znaci druze ako skine farbu skida i podkozu  :-X

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ja sam sa Autanom prezadovoljan, naprskam i miran sam.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ja ako bas moram isto autan mada ima Simms i za to rešenje http://www.simmsfishing.com/bugstopper-ls-shirt.html a ostalu golotinju namažeš autanom ili več kakvim prirodnim sredstvom  :lol:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Sad izasao i neki doom,kazu da je skuplji od ovoga szuku a deset puta slabije ucinkovitosti...

A

Aleksandar993

Guest
Jedno vrlo efikasno a prirodno resenje, u 25dl jabukovog sirćeta (po mogućstvu domaćeg) dodati 5 kašika suve tamnjanike, matičnjaka ili lavande. I ostaviti na tamnom mestu da odstoji 40 dana. Pozeljno je povremeno promućkati. Nakon 40 dana procedite sirće i stavite u frizider. Pred izlazak na vodu u nekoj fajtalici rastvorite sirće sa vodom u razmeri 1:1. I udri!! Vrlo efikasno a potpuno prirodno :)

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
I u svakom slučaju zdravije za kožu od drugih krema...
Hvala za ovaj fantastičan predlog!
Samo me zanima koliko mu je vremensko dejstvo...
A i nadam se da će bar 50% biti manje komaraca ove godine... :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Posle sirceta nemas problem ni sa ljudima u blizini....a manjak seksa je zagarantovan :)
Salim se naravno, donekle,...
Ova tamjanika mislis na grozdje?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Black Panter je od seksa davno digao ruke a to primecujem po tome sto virtuelno keca samo nas na forumu  :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Salim se malo kakav je bio naporan popravio se dosta :)

Vrh Dno