Krpa

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Pomalo čudan naslov, ali ovaj deo opreme je neizostavan kada je hladno. Evo, ja se spremam za mušičarenje bodorke, crvenperke i grgeče, a možda i štuke. Kažu prognozeri da će najviša dnevna biti 13 stepeni, a očekujem i severni vetrić. Takođe, očekujem i dobar ulov, što znači da ću stalno kvasiti ruke.
Dakle, ne bih smeo da zaboravim krpu, kojom ću se često brisati. Poneću dve, s obzirom na to koliki ulov očekujem :yeswink:, jer kad se nakvasi, prestaje da bude korisna.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
heh...ja krpu nosim još od kada sam lovio varalicom, plovkom i dubinkom...samo kada idem na salmonide se desi da ju ne ponesem, ako lovim bodorku i crvenperku krpa je obavezna bilo toplo ili hladno...krpa je mnogo koristna stvar u ribolovu...(kuhinjska krpa)  :tbumb:

To sam počeo da koristim posle prvog iskustva sa plovkom  :D a posle šaranarenja na kukuruzne žgance je postala skoro obavezan deo ribolovne opreme (žganci plus šaranova sluz fuj, jak  :-X :puke:)...pošto mrzim da mi ruke smrde po ribi a volim da ju lovim krpa mi mnogo znači :D.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
:D Ja bas volim da mi ruke mirisu na ribu.... Prosto obozavam!!! :drool:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Po meni neizostavni deo "opreme" za ribolov.

Vrh Dno