Kuceca dlaka

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Pogledajte ovog psa,ako neko zna ime ove rase neka napise,ja znam da dlaka ovog kuceta izgleda fantasticno_Ova zena je Ruskinja koja se skoro doselila u zgradu u kojoj radim,a ja trenutno razmisljam kako da je startujem za dlaku.Vec zamisljam velike strimere,zonkere i ostale musice gde se moze upotrebiti ovaj prirodni materijal.Jedna digresija,na ovo razmisljanje me je podstakla Mixmasterova prica o musicama od macije dlake.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Milance je napisao(la):
Zvezdane, U POGREŠNOM PRAVCU ZABACUJEŠ  :D :D :D
Vidi ga "mature"! Milanče, ti ćeš da zabavljaš M.I.L.F. dok mi šišamo džukelu. :secsec:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Kad videh kucecu dlaku setih se Ruze. Ruzu svi znate, sarplaninac ili bolje reci sarplaninka sa Gradca. E pa ortak je snimio Ruzin medeni mesec i nazvao ga Ruza u akciji. Dok je ruza kulirala u 'ladovini neki mali avlijaner joj se prisunjao i pokusao da zavrsi posao. Ruza se naravno nije obazirala na te izlive ljubavi sve dok joj nisam bacio ostatak pastrmke koju sam klopao. Tada je pokazala ko je glavni u kuci, kao i svaka prava domacica

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ovaj Compshopov post me je sad naveo da pročitam ovu temu od početka ponovo. Zvezdane ako je ovaj pas sa slike čau-čau eto veselja. Bio sam pre oko mesec dana kod nekih rodjaka koji imaju ridju ženku čau-čaua i kera ko kere kad dodju gosti šetka se oko njih. Kad odjednom upali mi se lampica :doh: dlake sa repa ovog kera su slične na oko dlaci iz lisičijeg repa samo dosta duže. E sad koliko bi se dobro ponašale u vodi, tj kakvi bi bili strimeri... ??? Kad proverim javljam :D

Vrh Dno