Kupujem #3 eventualno #2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Kupio bih, ako kojim slucajem neko prodaje, da bude dobro, a ne mnogo skupo  :)

8.6 fita #3 (prednost), moze #3 8fita, 7.6fita, neka dvojka.... ponudite sta imate.

Ako neko ima ceo komplet sa cekrkom i kanapom, jos bolje.

Prednost, takodje, komplet koji moze licno da se pogleda.

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
5
Nebojsa.kg je napisao(la):
Kupio bih, ako kojim slucajem neko prodaje, da bude dobro, a ne mnogo skupo  :)

8.6 fita #3 (prednost), moze #3 8fita, 7.6fita, neka dvojka.... ponudite sta imate.

Ako neko ima ceo komplet sa cekrkom i kanapom, jos bolje.

Prednost, takodje, komplet koji moze licno da se pogleda.
8' TXL

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Kupujem Sage SLT 2.5 - 2.7 #5
ili menjam Vision GT  Four catapult 2.7 #5 za navedeni stap
069-615-794

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Mozete mi ponuditi, neke od jeftinijih varijanti cekrka (da nije plastikenac). Moze Rapture ili nesto sa Ali expressa ili tom fazonu. Bitno je da je ocuvan i 3/4. Moze i sa strunom wf3f. Oglas aktuelan do 15og. posle narucujem sa Ali-a.

Pozeljno ovako nesto, kao sto mi je kolega preporucio u drugoj temi

https://www.aliexpress.com/item/iLure-Fly-Fishing-Reel-CNC-3-4-5-6-7-8-WT-Fly-Reel-Machined-Aluminum/32842437351.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.40vJpg

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Cekrk resen. Ako imate ponude za kanap WF3f, moze na PP. Ili barem, dajte neke predloge, koji da trazim, da ne bude preterano skup, a da nije los, tj da sluzi svrsi.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.487
Nebojsa, kanap uzmi dobar. Znaci mnogo i olaksava ti mnogo pecanje. Umeju i jeftini da legnu opasno al bar ga isprobaj pre kupovine ako imas od koga

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
pa jbg, to je malo teze. Nemam bas od koga. Kakav je ovaj kanap, jel moze neko da mi kaze nesto vise o njemu.

http://www.carpologija.com/shop1/product/spin-predator-varalicarenje-morski-ribolov/monofili-fluorokarboni/scierra-reflection-fly-line

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.312
Nebojsa.kg je napisao(la):
pa jbg, to je malo teze. Nemam bas od koga. Kakav je ovaj kanap, jel moze neko da mi kaze nesto vise o njemu.

http://www.carpologija.com/shop1/product/spin-predator-varalicarenje-morski-ribolov/monofili-fluorokarboni/scierra-reflection-fly-line

Pozdrav. Ja ga imam. Kolega musicar iz carpologije u kg mi je preporučio nisam se pokajao lako se ispucava i lupovi su mi dosta kontrolisani. Pre njega sam imao dt strunu koja se dosta losije ponašala u odnosu na scierrinu. Nisam bas neki dugogodišnji musicar sa velikim iskustvom međutim ovo mi za sad deluje sasvim u redu i nemam nameru da menjam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno