Kupujem Gordon Griffith's 14/0 Sheer Ultra fine Thread

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Imam ovaj prvi....al to ne dam, iz inata...necu ti ni prodam....opet iz inata..eto, moram da otvorim i dusu i srce i sve to da ti reknem.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Ide Drina polako a znas kako su lepe jednodnevke sa tom Olive bojom :) naravski necu te prevariti za tvoje deo :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Ne, ne.....aka...jok,...inat.
Kad se naucis da ubacujes slovo D u imenu reke Gradac....i kad prestanes da zagadjujea forum recnikom seksualnih bahanalija, zelja i cestitki a i ruznih reci na slovo J ....e tad cu MOZDA razmisliti da ti pustim link radnje gde toozes za jeftine pare pazariti,..[emoji48]

radodeyan

Senior member
Učlanjen(a)
10.08.2006.
Broj reagovanja
47
PROTA71 je napisao(la):
Kad se naucis da ubacujes slovo D u imenu reke Gradac...
Pre neki dan sam se "raspravljao" sa zenom  u vezi ovoga. Ja iz Krusevca , aona iz Valjeva. Ja je ubedjivao da ima D, a ona tvrdi da nema. Na kraju se ispostavi da nema. Neka glasovna promena kada se gubi D , kada stoji ispred suglasnika C. Jbg, mi u Krusevcu ni sve padeze ne koristimo :D :'(

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
U promeni Gradac, Gradca, Gradcu, ne dolazi do uprošćavanja suglasničke grupe ni do jednačenja po zvučnosti jer bi se tako dobijeni oblici izjednačili sa promenom austrijskog grada Graca: Grac, Graca, Gracu. Gradca kad se odnosi na Gradac, a Graca kad se odnosi na Grac.

nije ti zena bila u pravu kao ni Maric valjevac,digli ti valjevci noseve kad su im rekli da najcistije pricaju  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
E taaaaaaaaaaaaaaaaaaako bratac......nece se on leba najesti alo se ja pitam, a i curica je,.. nije pivopija [emoji91]

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Klasičan coca-coličar  :yeswink:  To mu je jedina mana. Ima da mu struli jetra.... jedini mu je spas da se preorijentiše na pivce

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Vidim da je Neba corso na googlu " kako se pise" i posto palamudite evo objaśnienia i Prota jeste u pravu:
Zaista se radi o gubljenju suglasnika zasnovanom na disimilaciji (praskavi zubni d ispred slivenog c čija artikulacija ima i eksplozivni deo pre nego što se završi strujanjem), a onda i izuzetku od tog pravila baš zato da bi se napravila razlika između našeg Gradca i austrijskog Graca al ja volim da pisam iż vetar i govorim GRACU :) A sad Proto daj te linkove :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Vidim da je Neba corso na googlu " kako se pise" i posto palamudite evo objaśnienia i Prota jeste u pravu:
Zaista se radi o gubljenju suglasnika zasnovanom na disimilaciji (praskavi zubni d ispred slivenog c čija artikulacija ima i eksplozivni deo pre nego što se završi strujanjem), a onda i izuzetku od tog pravila baš zato da bi se napravila razlika između našeg Gradca i austrijskog Graca al ja volim da pisam iż vetar i govorim GRACU :) A sad Proto daj te linkove :)

Vrh Dno